Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Wera Bicycle Set 3 Gereedschapsset met 39 Tools

ID: 1220043

€ 161,41
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Wera Bicycle Set 3 Gereedschapsset met 39 Tools

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Fietsgereedschapsset met ratel, bit, moeren en een bithouder in een zeer kleine ruimte. Perfect als universele metgezel met een verscheidenheid aan schroeftoepassingen. Hoogwaardige bithouder met Kraftform Plus-handgreep voor aangenaam ergonomisch werken, waarbij blaren en eeltplekken worden vermeden. Hard gripzones voor hoge werksnelheid, softgripzones voor hoge koppeloverdracht. Bit ratel voor snel werken bij het schroeven met een machine of conventioneel handgereedschap is niet mogelijk door ruimtegebrek. Snelle omschakeling van links naar rechts en omgekeerd via de schakelhendel. Draai snel (met de duim) over het gekartel op de ratelkop. Eenvoudige bediening, zelfs met één hand. Ergonomische ratelkop/hendel: Krachtvormgeometrie met perfect gevormde contactvlakken voor de vingers. Door de directe bithouder in de ratelkop, kleinste gereedschapsontwerp voor lage werkhoogtes. Kleine terugloophoek van 6° voor nauwkeurig werken. Robuuste druppelgesmede volledig stalen constructie. Koppels van meer dan 65 Nm. De Rapidaptor-bithouder met snelspanhuls: Kan worden gebruikt als verlenging, voor bliksemsnelle bitwisselingen zonder hulpgereedschap, zelfs voor de kleinste bitmaten met slechts één hand. 

Details

  • compacte 39-delige schroevendraaierset
  • ook mobiel toepasbaar
  • praktisch assortiment voor het zelfstandig uitvoeren van montagewerkzaamheden en reparaties
  • Gereedschap voor de meest voorkomende schroefprofielen voor fietsen
  • met gereedschapsvinder Doe het rustig aan, Kleurcodering

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Beginnende fietsers, Zelf rijden, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Gereedschapstype:
Gereedschapskoffer
Toepassingsgebied:
Universeel
Levering
Levering:
met robuuste en compacte tas
Modeljaar
2024
Artikelnummer
1220043
EAN
4013288211248

Meningen van klanten

5.0
6 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
6
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Wera Bicycle Set 3 Gereedschapsset met 39 Tools
Gerd
SuperTool
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Bijna alles in deze set wat je nodig hebt voor een langere fietstocht zit erbij. Bestellen, betalen en verzenden... alles ging perfect
26.11.2021
Wera Bicycle Set 3 Gereedschapsset met 39 Tools
Peter
Super gereedschapsset
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De Zgonc kost echter slechts € 79,99
09.11.2021
Wera Bicycle Set 3 Gereedschapsset met 39 Tools
Micha
De beste gereedschapset voor elke tour.
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Naar mijn mening de beste set die je kunt kopen. Alles wat je nodig hebt verpakt in de kleinste ruimte. De kleine ratel is ideaal voor snel werk onderweg. Het kleine extra etui voor de ratel en een paar geselecteerde bits om altijd bij je te hebben is uiterst praktisch omdat het bijna geen ruimte in beslag neemt.
07.07.2021