U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Je fiets verdient het beste - Goede onderdelen voor een betere fiets

X-Bionic

26 Producten
x-bionic funtionele kleding
X-Bionic

X-BIONIC® - Maakt energie van zweet

Met X-BIONIC® is de toekomst van functionele kleding begonnen. En dat ook in termen van duurzaamheid en ecologie. Op de futuristische Italiaanse locatie worden alle productiestappen op dezelfde plaats samengebracht: onderzoek en ontwikkeling, productie, verwerking en verpakking .--- "Zonder idee is alles niets." Prof. Bodo W. Lambertz, hoofdontwikkelaar.

Sorteren
 
Pagina 1 van
1

X-Bionic functionele kleding dames en heren

Het Zwitserse bedrijf X-Bionic is opgericht in het jaar 2000 en staat voornamelijk bekend om de productie van hoogwaardige functionele kledingstukken voor fietsers en hardlopers. Beginnend met een inmiddels legendarische functionele sok, begon het jonge bedrijf de markt voor functionele sportkleding te revolutioneren. Op basis van de bevindingen van high-tech onderzoek en de natuur heeft X-Bionic sindsdien kleding ontwikkeld die niet alleen atleten aankleedt, maar actief bijdraagt aan atletisch succes en trainingscomfort. De slogan "intelligente kleding" wordt door de Zwitsers net zo zelfverzekerd gebruikt voor hun producten als een volledig nieuwe manier van denken bij de ontwikkeling van functionele kleding. Talrijke patenten op innovatieve functionele kleding onderstrepen deze claim. X-Bionic Online Shop Het succes voor de oprichters van X-Bionic is geheel terecht: voor hun producten en hun ontwerp werd het bedrijf al vereerd met tal van internationale onderscheidingen - waaronder de Red Dot Design Award, de Plus X Award, de Good Design Award en de iF Award. X-Bionic is het enige bedrijf ter wereld dat vijf keer op rij de prestigieuze Plus X Award won.

De producten: gekopieerd van de natuur

De X-Bionic-producten worden geproduceerd in Italië. Bij de ontwikkeling van moderne functionele kleding richt X-Bionic zich primair op voorbeelden uit de natuur - vandaar de term "Bionic" in de bedrijfsnaam. X-Bionic repliceert bijvoorbeeld kunstmatig systemen die een woestijnvos zelfs in de heetste temperaturen koel houden, een haai die zuurstof afgeeft aan zijn lichaam, of een bever die zelfs in koude omstandigheden optimaal opwarmt. Productnamen zoals het X-Bionic Beaver Performed-shirt dragen de oorsprong van de innovatieve functionele systemen in de kleding van de Zwitsers dan ook toepasselijk in hun naam. Er is veel gebeurd sinds de ontwikkeling van de eerste X-Bionic functionele sok: het assortiment functioneel ondergoed en kleding met het X-Bionic label voor outdoor fans is nu enkele honderden modelseries en producten rijker. Je kunt nu bij het merk terecht voor je gehele fietsoutfit – van fietsbroeken en shirts tot fietsjassen – en hardloopuitrusting. Hiertoe behoren productlijnen zoals X-Bionic Invent en de X-Bionic Biking Energizer-serie, die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in het warme seizoen en een airco-effect hebben. Modellen zoals X-Bionic armwarmers of beenwarmers, die zijn uitgerust met isolerende extra luchtkussens, zijn vooral gericht op warmte behoud.

Moderne materialen en innovatief vakmanschap

Het geheim achter de effectiviteit van X-Bionic functionele kleding is niet alleen het gebruik van de juiste materialen. Het gaat ook om de verwerking die geschikt is voor het betreffende doel. Het verwarmende effect van sommige producten is bijvoorbeeld gebaseerd op weefsel dat is ontworpen met het trekhermonicaprincipe, vooral bij blootgestelde gebieden zoals ellebogen of knieën. Op deze manier wordt zelfs bij het strekken van de arm of het been geen warmte afgegeven. Bovendien zorgen ISO-elektroden op gevoelige plaatsen ervoor dat gebieden zoals de heupen en nieren bijzonder goed worden beschermd. Het koelingseffect wordt bereikt door, onder andere, het combineren van verschillende lagen stof in een kledingstuk. Hierdoor wordt overtollige warmte op de juiste plaatsen snel verwijderd. De zogenaamde nul-isolatiezones zijn in feite een klep voor het ventileren van het lichaam in overmatige warmte. Aan de andere kant kan het MacroSphere-systeem van X-Bionic, dat op de borst en de achterkant van veel shirts is aangebracht, zowel koelte als warmte brengen als dat nodig is.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld ju nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes