Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Zone3 Originals Buoyancy Shorts 5/3mm Heren, zwart

ID: 854980

Adviesprijs € 89,00
€ 39,99
- 55 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Maat
  • Choose Maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    De maat valt normaal uit
    Fit:
    Nauwsluitende pasvorm
    XS sold out online
    S sold out online
    M sold out online
    L sold out online
    XL sold out online
    XXL sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Zone3 Originals Buoyancy Shorts 5/3mm Heren, zwart (black/blue)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De drijfvermogenskorte broek werd voor het eerst ontwikkeld door zone 3 in 2007. De "oorspronkelijke uitvinding" werd toen gemaakt van 5:3mm Smothskin materiaal, maar dankzij de overweldigende populariteit van dit product, heeft Zone 3 nu een nog meer levendig en comfortabel ontwerp uitgebracht, genaamd 'The Premium Option'.

De shorts zijn gemaakt van een combinatie van Yamamoto #39 SCS, die wordt gebruikt als voor- en achterinserts, en Yamamamoto SCS Aerodome, die wordt gebruikt als side inserts. De #39 SCS stof zorgt voor een zachte, lichtgewicht en flexibele pasvorm, terwijl Aerodome de sporter ondersteunt met extra drijfvermogen en heuprotatie. Deze korte broek is daarom bijzonder geschikt voor sporters met zware benen die hun techniek willen verbeteren.

Het concept van dit product heeft al acht jaar lang geleid tot fantastische klantbeoordelingen. De drijfvermogensbroek heeft al duizenden zwemmers geholpen om hun lichaamspositie in het water te verbeteren en zo hun zwemtechniek te verfijnen.

Ze zijn ontwikkeld als alternatief voor het gebruik van een boei, omdat ze een natuurlijker gevoel van drijfvermogen geven tijdens het zwemmen en zo de zwemstijl van de atleten kunnen verbeteren met extra lichaamsondersteuning. De nieuwste versie van deze shorts bevat nu een heupgordel die nog meer comfort biedt en een nieuwere print.

De SCS-coating laat slechts een minimale waterbestendigheid toe en het Aerodome materiaal bevat luchtkamers tussen de neopreenlagen, zodat 30% meer drijfvermogen wordt gegenereerd dan bij elk normaal neopreen pak. De shorts zijn gemaakt van 3mm dik neopreen in het midden en 5mm dik neopreen aan de zijkanten. Het 3 mm dikke neopreen zorgt voor extra drijfvermogen, terwijl de 5 mm zij-inserts dit effect met verbeterde heuprotatie bij elke drijver completeren. De shorts zijn genaaid en verzegeld zoals elk ander triatlon wetsuit.

Deze korte broek heeft drie hoofddoelstellingen
1. Voor beginnende of middelkrachtige zwemmers is de belangrijkste reden dat ze niet sneller kunnen zwemmen het gebrek aan stabiliteit in het midden van het lichaam en bij het raken van de voet. De kracht in de armen en de armtechniek zijn meestal goed, maar omdat ze niet horizontaal genoeg op het wateroppervlak rusten, zorgen ze voor een sterke lichaamsweerstand en een 'eigen gewicht' waardoor het veel moeilijker is om effectief te zwemmen.
Met de drijfvermogensbroek wordt de zwemmer echter dicht bij de juiste horizontale en gestroomlijnde positie in het water gebracht, zodat de zwemmer een gewoonte ontwikkelt van hoe hij zich in het water moet voelen. Dit stelt de zwemmer in staat zich te concentreren op een effectievere beenslag en de voorwaartse beweging met elke armslag te verbeteren zonder het gevoel van 'vallende benen'.
Met de extra drijfvermogenondersteuning kan de zwemmer zich nog meer concentreren op de uitvoering van de armbeweging zonder voortdurend te moeten vechten om heupen en benen in een verhoogde positie in het water te houden.
Studies hebben aangetoond dat de houding, snelheid en uithoudingsvermogen van een zwemmer in de loop van de tijd aanzienlijk kunnen verbeteren dankzij de training met drijfvermogensbroek.

2. Geschikt voor triatleten van alle niveaus die hun zwemtechniek in open water willen verfijnen tijdens hun training in het zwembad. Zwemmen met een neo-prensuit tijdens de wedstrijd is heel anders dan zwemmen zonder wetsuit. In dit geval moet de belangrijkste kracht uit uw bovenlichaam komen, terwijl het centrum van het lichaam en de benen de essentiële controle over de bewegingen geven. Deze korte broek zal u helpen uw open water techniek te verbeteren tijdens het trainen in het zwembad, waar het dragen van een volledig wetsuit meestal te heet of zelfs verboden is.

3. Geschikt voor gebruik in open water of wedstrijden als alternatief voor het dragen van een full body wetsuit (bij warm genoeg weer).

Dit product heeft al honderden positieve beoordelingen gekregen van zwemmers die aanzienlijke verbeteringen in houding, snelheid en uithoudingsvermogen hebben gezien door het trainen met drijfvermogensbroeken. Ondanks het grote gevoel dat deze korte broek de zwemmer geeft, is het toch aan te raden om deze korte broek alleen voor bepaalde trainingssessies te gebruiken en niet constant gedurende de hele trainingstijd.

Details

  • extra drijfvermogen, ontworpen voor zwemmers met zware benen
Alle modellen uit de serie Zone3 Freewater laten zien

Uitrusting

Doel
Zwemmen
Geslacht
Heren
Belangrijkste informatie
Type:
Jammer
Toepassingsgebied:
Training
gebruik:
Openlucht-/Binnenbad
Materiaal
Bekleding:
100% chloropreen
Functies
Eigenschappen:
Met trekkoord
benen
Beenlengte:
Kort
Pasvorm
Informatie over de grootte:
De maat valt normaal uit
Pasvorm:
Nauwsluitende pasvorm
Modeljaar
2023
Artikelnummer
854980
EAN
0700253438451

Video

Meningen van klanten

5.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Zone3 Originals Buoyancy Shorts 5/3mm Heren, zwart
Christian
Al het geld waard
Vertaald uit Deense Naar origineel
Past goed en houdt de benen waar ze moeten zijn - een super hulpmiddel als de benen zinken en je de juiste positie in het water moet leren 5 sterren vanaf hier
24.10.2021
Zone3 Originals Buoyancy Shorts 5/3mm Heren, zwart
luigi
Zone3 korte broek
Vertaald uit Italiaanse Naar origineel
Geweldig product
17.09.2021