Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Van sportieve instapmodellen tot professionele high-end competitie machines, produceert Haibike fietsen voor elke rijder. Dit bedrijf staat ook bekend om zijn indrukwekkende aanbod high-performance e-bikes.

HAIBIKE

3 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

 • beige
 • geel
 • grijs

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

 • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
HAIBIKE Trekking 4 Trapeze, beige
HAIBIKE Trekking 4 Trapeze, beige
HAIBIKE
Trekking 4 Trapeze, beige
Adviesprijs € 3.099,00 € 2.069,00
 • Varianten: XL | 56cm (27.5")
- 33 %
UITVERKOOP
HAIBIKE AllTrack Kinderen, geel
HAIBIKE AllTrack Kinderen, geel
HAIBIKE
AllTrack Kinderen, geel
Adviesprijs € 2.699,00 € 1.219,00
gratis verzending
 • Varianten:
HAIBIKE Trekking 9 Trapeze, grijs
HAIBIKE Trekking 9 Trapeze, grijs
HAIBIKE
Trekking 9 Trapeze, grijs
Adviesprijs € 4.399,00 € 2.099,00
 • Varianten:

HAIBIKE online shop

HAIBIKE staat garant voor kwaliteit. Wij gebruiken de modernste en meest hoogwaardige materialen. Wie professionele prestaties wil leveren, kiest voor de professionele kwaliteit van Haibike, want onze fietsen bevinden zich in de hoogste categorie als het op innovatie aankomt. Techniek en design gaan bij Haibike hand in hand. Ons team van ingenieurs, technici en designers werkt elke dag samen om te komen tot de beste ontwerpen. Met ons eigen wielerteam, het Haibike ProTeam, dat uiteraard alleen materiaal van Haibike gebruikt, bewijzen wij dat onze fietsen topprestaties mogelijk maken. De serieuze amateur onderkent deze kwaliteit en fietst graag op een van de modellen van Haibike. Wie het iets rustiger aan wil doen, maar wel absolute perfectie van zijn materiaal eist, zijn er de gemotoriseed Haibikes. Hierbij is er een motor van Bosch geïntegreerd in de trapas. HAIBIKE mtb kopen bij Bikester

Presteren op een fiets van HAIBIKE

Haibike werd in 1996 opgericht door de liefhebbers Susanne en Felix Puello in het Duitse Schweinfurt. Sindsdien is Haibike gestaag gegroeid en tegenwoordig loopt het voorop in techniek en design. Het team van Haibike bestaat uit gedreven professionals die altijd op zoek gaan naar de grens en deze telkens overschrijden. Van de ingenieur tot de materiaalman en van de profrenner tot de liefhebber, wie op een Haibike rijdt, streeft naar perfectie. Haibike is altijd op zoek naar de nieuwste innovaties. Elk nieuw model van Haibike bestaat uit de de lichtste en sterkste materialen. Dit alles met het doel om de fietsen en de renners telkens tot hogere prestaties te drijven. De frames van Haibike zijn vervaardigd uit carbon MTB frame. De voordelen hiervan zijn talrijk. Carbon is lichter dan aluminium of enig ander materiaal. Toch is het zeer sterk en opgewassen tegen alle krachten die op een frame worden uitgeoefend. Carbon wordt gemaakt door carbonvezels aan elkaar te lijmen. De manier waarop dit gedaan wordt en de dichtheid van de vezels bepaalt de exact eigenschappen van het materiaal. De technici van Haibike zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van de ideale structuur van het frame. Zo zijn de fietsen van Haibike op de juiste plaatsen sterk en is er meer flexibiliteit op de plaatsen waar dat gevraagd wordt.

Technische innovaties van HAIBIKE voor optimale prestaties

Haibike is expert in het fabriceren van mountainbike. Bij deze fietsen is het uiteraard van het grootste belang dat het materiaal betrouwbaar is. In de meest extreme omstandigheden moet je als mountainbiker kunnen vertrouwen op je materiaal. De krachten die op de fiets uitgeoefend zullen worden, kunnen onverwacht komen en daarom moet de fiets sterk en betrouwbaar zijn. Een mountainbike van Haibike is dit. Dat de fiets ijzersterk is, wil niet zeggen dat deze zwaar en onhandelbaar is. Integendeel, fietsen van Haibike zijn gemaakt van de lichtste, maar sterke, materialen en is onder iedere omstandigheid goed te beheersen. De verschillende modellen van Haibike verschillen in gewicht en kracht, waardoor er voor ieder type renner en iedere ondergrond een geschikt model is. Echter, ieder model is sterk en betrouwbaar en wij garanderen de beste prestaties met een fiets van Haibike.

  Haibikes staan bol van technologische innovaties. Om er maar een paar te noemen:
 • Dual Channel Downtube (DCD)
 • Oversize Composite Pressfit
 • Composite Post Mount (Thermo Vent)
 • Full Carbon Hollowgram Dropout
De Dual Channel Downtube wil zeggen dat de onderste stang van het frame fietskaders verticaal ingebouwd is. Dit zorgt ervoor dat een frame van Haibike minder kwetsbaar is voor stenen en takken die het frame vanaf de onderkant raken. Daarbij is het frame door deze vorm sterker. De Oversize Composite Pressfit wil zeggen dat de trapas tegelijkertijd met de fabricage van het frame gemaakt wordt. Deze zit er dus ingebouwd, wat er niet alleen voor zorgt dat de verbinding vele malen sterker is, maar ook dat deze constructie net iets lichter is dan een gewone verbinding. Het zijn kleine verschillen, maar al deze innovaties samen zorgen ervoor dat een Haibike aanzienlijk lichter is, zonder concessies te doen aan kracht en kwaliteit. De Composite Post Mount geleidt de remkracht van fietsremmen over een groter oppervlak in het frame. Hierdoor wordt bij een Haibike de warmte, die vrijkomt bij het remmen, sneller afgevoerd. Bovendien is de mount ook nog zodanig gevormd dat hij meer wind vangt en hierdoor nog sneller afkoelt. De Full Carbon Hollowgram Dropout is, zoals de naam al zegt, geheel gemaakt van carbon en hol gemaakt. Zoals wielrenners in vroeger dagen al gaatjes boorden in hun frames en in hun ogen overbodige stukken staal wegvijlden, zo is dat tegenwoordig al in de fabriek van Haibike gedaan. Met dat verschil dat dit gebeurd is na uitvoerig onderzoek en alleen op verantwoorde plekken. Door deze dropout fietsversnellingen hol te maken, wordt er een gewichtsverlies van 10% geboekt ten opzichte van gewone dropouts. Het zijn deze ogenschijnlijk kleine innovaties die op topniveau het verschil tussen winnen en verliezen kunnen bepalen.

HAIBIKE SOLDEN

Fietsen van Haibike zijn gemaakt met aandacht voor detail. De nieuwste innovaties gaan bij ons hand in hand met degelijkheid en betrouwbaarheid. Wie het beste van zichzelf en zijn materiaal vraagt, kiest voor Haibike.