Bikester is terug! Net op tijd voor het seizoen biedt Bikester opnieuw alles wat met fietsen te maken heeft

Payments

Welke betaalmethoden zijn beschikbaar?

  • Paypal
  • Kredietkaart
  • Koop op rekening
  • Fiets leasen

Paypal

Met PayPal kunt u eenvoudig en veilig betalen bij fahrrad.de. Door uw bank- en creditcardgegevens bij PayPal op te slaan, hoeft u deze niet elke keer opnieuw in te voeren als u een aankoop doet. Gebruik uw bestaande PayPal-rekening en betaal uw bestelling gemakkelijk bij ons.

Kredietkaart

Handig en bewezen: Betalen via afschrijving van uw creditcard (VISA, MasterCard of American Express). U voert uw creditcardnummer, geldigheids- en verificatienummer in en fahrrad.de verzendt de gegevens met behulp van veilige codering. Als uw creditcard is geactiveerd voor 3D Secure, wordt u doorgestuurd naar de beveiligingsvraag van uw bank. Enkele seconden later kan uw bestelling worden verwerkt.

 

Koop op rekening

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden wij de volgende betalingsmogelijkheden. Betaling geschiedt aan Klarna:

Factuur: De betalingstermijn bedraagt ​​14 dagen vanaf de verzending van de goederen/ticket/of, voor andere diensten, vanaf de levering van de dienst. De factuuraankoopvoorwaarden voor leveringen naar Duitsland vindt u hier en voor leveringen naar Oostenrijk hier .

Voor het gebruik van de betaalmethoden factuur, koop op afbetaling en automatische incasso is een positieve kredietcontrole vereist. In dit verband sturen wij in het kader van de aankoopinitiatie en de afhandeling van het koopcontract uw gegevens door naar Klarna ten behoeve van adres- en kredietwaardigheidscontroles. Begrijp alstublieft dat wij u alleen de betaalmethoden kunnen aanbieden die zijn toegestaan ​​op basis van de resultaten van de kredietcontrole. Meer informatie en de gebruiksvoorwaarden van Klarna voor Duitsland vindt u hier en voor Oostenrijk hier .

Algemene informatie over Klarna vindt u hier: www.klarna.com. Uw persoonlijke gegevens worden door Klarna behandeld in overeenstemming met de toepasselijke gegevensbeschermingsregels en in overeenstemming met de informatie in Klarna's gegevensbeschermingsregels voor Duitsland/Oostenrijk.


Levering en betaling:
Als u kiest voor betaling per factuur, betaalt u met een vervaldatum van 30 dagen vanaf de verzending van de goederen. Wij dragen de claim over aan Klarna Bank AB (“Klarna”). Klarna stuurt u een betaalopdracht en u betaalt uw bestelling rechtstreeks aan Klarna. Contactgegevens en verdere informatie over Klarna vindt u op www.klarna.com/de.