Fietsen Online Shop - Bikester
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Beste klant,
Helaas kunnen we momenteel geen bestellingen meer aannemen. Vanaf 1 mei staat Bikester weer voor je klaar.

Retourzendingen kunnen nog steeds binnen de retourtermijn van 14 dagen aan ons geretourneerd worden. Gebruik hiervoor het bijgevoegde retourlabel of contacteer hiervoor onze klantendienst.

Bedankt voor je loyaliteit en vertrouwen!
Unfortunately the desired product is currently sold out

Giro Ethos MIPS Helm, grijs

ID: 1958341

Adviesprijs € 275,00
€ 217,99
- 20 %
BTW inbegrepen., gratis verzending
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    Vind jouw maat
    S | 51-55cm sold out online
    M | 55-59cm sold out online
    L | 58-63cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Giro Ethos MIPS Helm, grijs (matte graphite)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Als je ervoor kiest om te fietsen, kies er dan voor om zichtbaar te zijn. De nieuwe Ethos Mips zorgt voor een revolutie op de fiets met een compact, aantrekkelijk design en geïntegreerd Mips-beschermingssysteem dat er niet alleen goed uitziet, maar je ook laat opvallen met geïntegreerde LED-verlichting - wit aan de voorkant, rood aan de achterkant, geel voor richtingaanwijzers - en intuïtieve afstandsbediening op het stuur. Dit systeem is oplaadbaar via USB-C met een werktijd tot 10 uur in de spaarstand en 5 uur in de standaardstand en levert 45 lumen aan de voorkant en 30 lumen aan de achterkant in lichtsterkte.

De Ethos Mips heeft een klein, waterdicht TPU kapschild aan de voorkant. De in-mold constructie houdt het gewicht beheersbaar ondanks de toegevoegde technologie, de volledige harde cover zorgt voor duurzaamheid en het Roc Loc City verstelsysteem met sneldrogende pads garandeert een hoog draagcomfort. Of het nu voor fervente fietspendelaars is, het vervoeren van kinderen op een e-cargo fiets of gewoon een betere zichtbaarheid in het stadsverkeer, de Ethos Mips is de look van de toekomst.

Geïntegreerde LED-verlichting voor en achter, met verschillende knipperende en constante lichtfuncties, met richtingaanwijzer, indicatorfunctie rechts en links, oplaadbaar via micro-USB-interface, te bedienen via Bluetooth-afstandsbediening op het stuur.
LED-lichtduur tot 11 uur in knippermodus niveau 1, LED-lichtopbrengst 25 lumen aan de voorkant, 15 lumen aan de achterkant.
LED-lichtduur tot 7,5 uur in knippermodus niveau 2, LED-lichtopbrengst 45 lumen aan de voorkant, 30 lumen aan de achterkant.
LED brandduur tot 5,5 uur in niveau 1 continue modus, LED lichtopbrengst 25 lumen vooraan, 10 lumen achteraan.
LED brandduur tot 2,5 uur in niveau 2 continue lichtmodus, LED lichtopbrengst 40 lumen voor, 25 lumen achter.
Lichtduur kan variëren afhankelijk van temperatuur, batterijstatus, etc. LED's voldoen aan de FL-1 en IP-65 normen en garanderen een langdurige werking.

MIPS-technologie
Het MIPS Multi-Directional Impact Protection System bestaat uit drie hoofdonderdelen: de EPS-voering, de liner met lage wrijving en een elastomeer bevestigingssysteem daartussen. Wanneer er roterende krachten worden uitgeoefend, zorgen de elastomeren ervoor dat de EPS-schaal onafhankelijk rond het hoofd kan bewegen. Helmen die zijn uitgerust met MIPS kunnen in bepaalde situaties meer bescherming bieden.

Roc Loc City
Het Roc Loc City Fit System heeft een rubberen draaiknop voor eenvoudige afstelling en grote pluche kussentjes voor ultiem comfort en stabiliteit. Het fit-systeem is gemaakt van duurzaam flexibel materiaal, gemaakt voor langdurige prestaties en dagelijks gebruik. De drie in hoogte verstelbare standen en het verstelbereik van 6 cm garanderen een perfecte pasvorm voor elke dag.

Details

  • Gewichtsindicatie maat M
  • Super Fit S: 51-55 cm, M: 55-59 cm, L: 59-63 cm

In het kort

Vizier
Vizier
Vizier
Aantal
Aantal
12 windtunnelopeningen met luchtkanalen in de helmschaal

Uitrusting

Doel
Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold + MIPS
Functies
Functie:
Met riem verstelsysteem
Voering:
vochtabsorberende helmkussentjes
Bijzonderheden:
MIPS, verlichting, Reflector(en), Achterlicht
Ventilatieopeningen
Aantal:
12 windtunnelopeningen met luchtkanalen in de helmschaal
Uitrusting
Sluitsysteem:
Extra licht harnassysteem met Slimline sluiting
Vizier:
Vizier
Technische details
Verstelsysteem:
Roc Loc City MIPS
Afmetingen
Gewicht:
475,00 g
Materiaal
Materiaal:
In-mold polycarbonaat schaal met EPS binnenschaal, volledig bedekte EPS schaal
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1958341
EAN
0196178245951

Video

Meningen van klanten

2.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
1
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Giro Ethos MIPS Helm, wit
Marc
Afstandsbediening onbetrouwbaar door onvoldoende bereik
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik ken 2 punten toe omdat het naast de Lumos-helmen ook een goede helderheid biedt voor heldere tijden van de dag. Daarnaast is het een van de weinige helmen met ook indicatoren aan de voorkant. Het bereik van de afstandsbediening is absoluut onvoldoende. Met een helm op je hoofd en bediening op het stuur werkt de richtingaanwijzerfunctie, zij het al met veel vertraging. Lumos doet dat veel beter.
30.06.2023