Fietsen Online Shop - Bikester
Tot wel 70% korting1
Tacx
Tacx - De ideale trainingspartner
De producten van Tacx worden ontwikkeld uit pure passie voor de wielersport. En blijkbaar komt deze passie over, want meerdere professionele wielrenners gebruiken de Tacx fietstrainers voor hun dagelijkse trainingsessies. Het grootste voordeel van de producten van Tacx, is het feit dat ze ook bij slecht weer gebruikt kunnen worden. De jarenlange ervaring en de intensieve betrokkenheid met de wielersport brengen de benodige know-how, om premium trainingsproducten aan te kunnen bieden. De populaire Tacx fietstrainer overtuigd zowel amateurs als professionals zoals Fabian Cancellara, die zich hiermee opwarmt voor het begin van zijn races.

Tacx

15 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • grijs
  • oranje
  • rood
  • blauw
  • wit
  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 4
  • 10
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Tacx Galaxia Indoor Trainer
Tacx Galaxia Indoor Trainer
Tacx
Galaxia Indoor Trainer
€ 249,00
gratis verzending
Tacx Race 700x 23 C Trainingsband 28"
Tacx Race 700x 23 C Trainingsband 28"
Tacx
Race 700x 23 C Trainingsband 28"
Adviesprijs € 49,99 € 39,99
  • Varianten: 23-622 | 700x23c
- 20 %
Tacx Deva Bidonhouder, grijs/zwart
Tacx Deva Bidonhouder, grijs/zwart grijs/zwart
Tacx
Deva Bidonhouder, grijs/zwart
Adviesprijs € 14,99 € 11,99
- 20 %
Tacx Ciro Bidonhouder, zwart/wit
Tacx Ciro Bidonhouder, zwart/wit zwart/wit
Tacx
Ciro Bidonhouder, zwart/wit
Adviesprijs € 17,99 € 16,99
Tacx Ciro Bidonhouder, rood
Tacx Ciro Bidonhouder, rood rood
Tacx
Ciro Bidonhouder, rood
Adviesprijs € 17,99 € 12,99
- 28 %
Tacx Deva Bidonhouder Carbon, zwart
Tacx Deva Bidonhouder Carbon, zwart zwart
Tacx
Deva Bidonhouder Carbon, zwart
€ 59,00
Tacx Ciro Bidonhouder, zwart
Tacx Ciro Bidonhouder, zwart zwart
Tacx
Ciro Bidonhouder, zwart
Adviesprijs € 17,99 € 12,99
- 28 %
Tacx Ciro Bidonhouder, zwart/oranje
Tacx Ciro Bidonhouder, zwart/oranje zwart/oranje
Tacx
Ciro Bidonhouder, zwart/oranje
Adviesprijs € 17,99 € 11,99
New
- 33 %

Tacx producten online kopen - fietstrainers, rollentrainers en meer

De Nederlander Koos Tacx had één grote passie en dat was het fietsen. Het kwam dan ook niet als een verrassing, toen hij op zijn 22e besloot een fietsenwinkel te beginnen. Al snel begon hij met de productie van zijn eigen fietsonderdelen, wat in verloop van tijd uitmondde in datgene waarvoor Tacx nu wereldberoemd is: hun fietstrainers! Tegenwoordig zijn vooral de rollentrainers wijd verspreidde en veel gebruikte succes items van Tacx. Dit is ook niet verwonderlijk, omdat deze het hele jaar door kunnen worden gebruikt binnen de eigen vier wanden. Hierdoor heeft het weer geen negatieve invloed meer op je trainingsschema. Hiernaast staat het merk Tacx ook bekend om zijn brede selectie bidon en bidonhouders. De drinksystemen van het Nederlandse merk staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Een onmisbare accessoire tijdens het sporten! Tacx online shop

Blijf de hele winter fit

Een welkome aanvulling op de fietstrainers van Tacx zijn de dvd's, die het mogelijk maken om tijdens je training verschillende echte trainingsroutes af te leggen. Al fietsend in je comfortabele woning waan je je hoog in de bergen, rijd je door een mooi vlak landschap of meester je een uitdagende, heuvelachtige route. Plaats je fiets in je trainer, start de dvd en ervaar – met behulp van de sensoren - een zeer realistische workout. Tacx fietstrainers zijn ideaal voor mensen die hun training serieus nemen en tijdens de wintermaanden net zo fit willen blijven als tijdens de maanden met mooi weer. Mocht je je aangesproken voelen door wat je net hebt gelezen, dan is een Tacx trainer waarschijnlijk precies waar je naar op zoek bent. Fietstrainers van Tacx zijn onder te verdelen in twee soorten. De ‘slimme’, interactieve fietstrainers en de op zichzelf staande, zogenaamde ‘stand alone’ fietstrainers. De meest laagdrempelige trainers van Tacx zijn de klassieke fietstrainers en de rollentrainers. Deze zijn allemaal ‘stand alone’ en te gebruiken zonder stroom, computer of software.

Stand alone fietstrainers:

Perfect voor warming-ups, simpele trainingssessies en duurtrainingen. Bij enkele modellen is de weerstand met een stuurschakelaar in te stellen om de intensiviteit van je training aan te passen. Rollentrainers zijn uitermate geschikt om te werken aan je kernstabiliteit. Je moet er op een rollentrainer namelijk zelf voor zorgen dat je in balans blijft. Dit maakt trainingssessies op een rollentrainer zeer intensief en effectief.

Interactieve fietstrainers:

Deze kunnen contact maken met verschillende apps en computerapparatuur, waarmee je een zeer realistische en persoonlijke training creëert. Zo spelen de dvd's in op het persoonlijke rijgedrag en kunnen het remsysteem en stuurgedrag worden ingesteld, om een perfect op het lijf gesneden trainingssessie te bieden. Met de slimme trainers van Tacx lijkt het net alsof je buiten op de fiets aan het trainen bent!

Tacx producten koop je bij Bikester

Tacx richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en produceren van uiteenlopende fietstrainers, maar maakt tegenwoordig onder andere ook montagestandaarden,bidons, en bidonstandaarden. De productlijn van Tacx wordt steeds verder uitgebreid, om een zo compleet mogelijke en bevredigende rijervaring of training aan hun gebruikers te kunnen bieden. Een trainer van Tacx is dan ook zeker een investering waard wanneer je graag het hele jaar traint om je conditie te blijven verhogen! Kijk ook regelmatig bij onze aanbiedingen in de tacx outlet. Hier vind je producten van het merk tegen de laagste prijzen.

Indien je geïnteresseerd bent in het merk Tacx, ben je misschien ook geïnteresseerd in een van onze volgende merken: