Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Trek

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Trek fietsen - De historie van het merk Trek

Trek is één van de marktleiders in de fietsenwereld. Het is dan ook niet gek dat dit merk een indrukwekkend historie heeft. In 1976 werd Trek opgericht, met slechts 5 werknemers en één product in hun bedrijf in Waterloo, Wisconsin. Nog geen tien jaar na de oprichting had Trek al zoveel fietsproducten ontworpen dat ze begonnen aan het verwerken van carbon en aluminium in de onderdelen. In 1988 kwamen ze op de markt met het revolutionaire fietsframe gemaakt van enkel Carbon. Dit materiaal staat bekend om zijn lichte gewicht en stevigheid. Enkele jaren later tekende ze een contract met Lance Armstrong, beide nog onwetend over hoe succesvol ze zouden worden. Nu kan men genieten van de nieuwe Trek 2013 fietsen, welke door de jarenlange ervaring gemaakt zijn van de beste materialen en daardoor zeer hoogwaardig zijn.

Trek fietsen 2013 - Van één product naar marktleider

Naarmate de jaren vorderden bleef Trek zichzelf overtreffen. Dit kwam doordat ze nooit stopte met investeren en researchen naar hoe ze hun fietsen konden verbeteren. Ze gingen met de tijd mee en maken tot op de dag van vandaag nog fietsen die gemaakt zijn voor behoeftes van fietsers van deze tijd. Daarbij waren ze één van de eerste fabrikanten die ook speciaal voor de vrouwlijke fietsers producten op de markt bracht. Tegenwoordig kan men op Bikester terecht voor een uitgebreide selectie dames fietsproducten, zoals dames ondergoed, dames regenjassen, dames stadsfietsen en dames trekfietsen.

Trek fietsen 2013 - De hedendaagse modellen

Na meer dan 30 jaar, groeide het bedrijf uit van één product naar een productie basis van meer dan 40.000 vierkante meter in de Verenigde Staten. Trek wordt veel verkocht over heel de wereld aan zowel professionele fietsers als aan recreatieve fietsers. Probeer en geniet nu zelf van bijvoorbeeld de Trek mountainbikes of Trek toerfietsen.