Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Hoofdlampen

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Energiebron

  • (Wegwerp) batterij 1
  • Oplaadbare accu 1

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Petzl Performance IKO Hoofdlamp, zwart
Petzl Performance IKO Hoofdlamp, zwart
Petzl
Performance IKO Hoofdlamp, zwart
€ 70,00
UITVERKOOP

Hoofdlamp kopen - online shop

Vaak is een setje dynamo fietslampen voor en achterop het fietsframe al genoeg om veilig de donkere wegen door te komen. Maar wanneer het pikdonker is of bij slechte weersomstandigheden heeft u echter betere verlichting nodig. De hoofdlamp komt hierbij uitstekend van pas!

Hoofdlamp, ideaal voor verschillende doeleinden

Wat de hoofdlamp zo fijn maakt is dat het licht om uw hoofd heen gebonden is en daardoor precies schijnt waar u meer helderheid wilt. Ook bent u veel beter zichtbaar op uw bijvoorbeeld elektrische fiets, helemaal als u gebruik maakt van de extra:

Maar de hoofd lamp komt niet alleen van pas tijdens het fietsen, ook bij het verrichten van werkzaamheden kunt u hem gebruiken. Hoofdlampen koopt u bij fietswinkel Bikester

Hoofdlamp op batterijen of accu

Hoofdlampen zijn er zowel met een batterij direct in een lamphuis als met het gebruik van een externe batterij of oplaadbare accu verkrijgbaar. Ze kunnen verschillende lichtsterktes hebben. Wanneer ze met LED (light emitting diodes) schijnen kunt u een sterk licht verwachten. Dus voor welke behoefte u de hoofdlamp wilt gebruiken, bikester.be biedt u de oplossing!