Fietsen Online Shop - Bikester
EASTER15: 15% extra1 op bepaalde producten

WAT WIL JE TERUGSTUREN?

KLEINE ONDERDELEN

Kleine producten zijn in feite alle producten die kunnen worden geleverd door een verzenddienst zoals DHL of Hermes. Voor kleine producten hoeft geen afspraak te worden gemaakt voor een levering, aangezien dit producten zijn die je gemakkelijk zelf kunt transporteren en terugsturen.


OBJETS ENCOMBRANTS

Als je bulkgoederen en/of transportgevoelige producten bestelt, is een levering door een expediteur altijd noodzakelijk. Voor een dergelijke levering wordt altijd een afspraak met je gemaakt.

Fietsen

Als je een fiets wilt retourneren, selecteer dan de knop 'retourneren' direct in je bestelgeschiedenis bij het product. Je wordt dan stap voor stap door de retourprocedure voor fietsen geleid. Als je nog geen klantenaccount bij ons hebt aangemaakt, kun je hier je retourzending starten en het proces doorlopen. Houd er s.v.p. rekening mee, dat dit proces alleen mogelijk is voor onbeschadigde en ongebruikte fietsen. Voor andere problemen of klachten kun je ons gewone contactformulier gebruiken.

Andere volumineuze goederen/goederen voor expediteurs (geen fietsen).

Neem contact op met onze klantenservice voor een retourlabel en meer informatie. Vermeld hierbij s.v.p. je bestelnummer. Aansluitend kun je dan een ophaaldatum afspreken.

Contact