U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Niet wachten, rijden! - Nieuwe fietsen – nu op voorraad

Bianchi

Bianchi staat voor traditie en kwaliteit. Dit merk heeft de geschiedenis van de wielersport al meer dan 130 jaar mee vormgegeven en geniet vandaag de dag veel aanzien. Edoardo Bianchi, die het bedrijf in 1885 in Milaan oprichtte, zag fietsproductie als een ambacht en noemde dit "Italië's geschenk aan de wereld". Naast het stijlvolle design, richt Bianchi zich ook op de prestaties. Hun fietsen spreken niet alleen ambitieuze racefietsers aan, maar ook hobbyisten die graag in de natuur onderweg zijn. De R&D afdeling van Bianchi is opgezet om hun fietsen de zwaarst denkbare beproevingen te laten ondergaan. Dit komt niet alleen ten goede aan professionals, die met hun inbreng talloze wedstrijden op Bianchi-fietsen winnen, maar ook aan elke klant die op hun fietsen rijdt. Bianchi: het perfecte huwelijk tussen innovatie, wetenschap, techniek en menselijkheid.

Bianchi fietsen

Ontdek de bestsellers van Bianchi

Meer over Bianchi

Bianchi Electric Intelligence

Mobiliteit voor een veranderende wereld

Lif-E is Bianchi's elektrische intelligentie programma. Met e-bikes als integraal onderdeel van deze missie om de wereld een stukje beter te maken, wil Bianchi de manier waarop mensen leven verbeteren en een betere koers voor de toekomst uitzetten. Dit transhumane project gaat ook over het optimaliseren van de relatie van de mens met machines, zowel nu als in de toekomst. Samen met vernieuwers en visionairs die tot de oprichters van deze betere wereld behoren, zijn de vier pijlers van dit project gedefinieerd als duurzame mobiliteit, verantwoord reizen, veiligheid en welzijn. Het doel is om een wereldwijde gemeenschap te creëren, die kan uitkijken naar een betere toekomst.

Bianchi

9 Producten
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Bianchi fietsen - Topkwaliteit Italiaans design

De Italiaanse firma Bianchi is opgericht in 1885 door Edoardo Bianchi en is al sinds het begin erg vooruitstrevend geweest. Ze richtten zich op het produceren van producten voor de internationale fiets markt. In 1895 was Bianchi verantwoordelijk voor de bouw van de eerste fiets voor Koningin Margherita van Italie. Daarnaast introduceerden ze in 1982 ook het allereerste model BMX op de Europese markt, waarnaar al snel de BMX rage ontstond. Bij Bikester vindt u zowel oude als nieuwe modellen Bianchi fietsen. Ga voor een vintage fiets of voor een nieuwe Bianchi 2013 fiets. Bianchi Online Shop

Bianchi 2013 - Bianchi fietsen een groot succes

Na bovenstaande successen behaalde Bianchi nog veel meer noemenswaardige prestaties. In 1984 werd een mountainbike van Bianchi in de VS geïntroduceerd, wat een revolutie in de fietsenmarkt was. Tegenwoordig is Bianchi gevestigd in de internationale sport en wordt zelfs op de Tour de France gespot. Daarnaast probeert dit fietsmerk ook voor het dagelijks publiek urban fietsen te produceren, en dat tegen een betaalbare prijs.

Bianchi fietsen 2013 - Online kopen op bikester.be

Bianchi fietsen zijn er voor ieder zijn wensen. U kunt deze fietsen op bikester.be bekijken en eenvoudig online bestellen. In ons assortiment hebben wij Bianchi dames stadsfietsen en heren stadsfietsen maar ook Bianchi racefietsen, kortom voor ieder wat wils. Al deze modellen zijn uitgerust met kwaliteit fietsonderdelen, die u in onze categorie fietsonderdelen en fietsaccessoires zelf nog kunt aanvullen.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld ju nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes