Fietsen Online Shop - Bikester
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Beste klant,
Helaas kunnen we momenteel geen bestellingen meer aannemen. Vanaf 1 mei staat Bikester weer voor je klaar.

Retourzendingen kunnen nog steeds binnen de retourtermijn van 14 dagen aan ons geretourneerd worden. Gebruik hiervoor het bijgevoegde retourlabel of contacteer hiervoor onze klantendienst.

Bedankt voor je loyaliteit en vertrouwen!
Unfortunately the desired product is currently sold out

Bryton Rider S500 E GPS Fietscomputer

ID: 1800190

Adviesprijs € 299,99
€ 141,99
- 52 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Bryton Rider S500 E GPS Fietscomputer

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De nieuwe Rider S500 van Bryton heeft een slank en compact ontwerp dat is geoptimaliseerd voor pro-wielrenners. Hij combineert de pure kracht, duurzaamheid en nauwkeurigheid van zijn voorgangers met de veelzijdigheid en geavanceerde functies die de professionals verwachten, allemaal in een verbeterde aërodynamische behuizing.

Ontworpen door professionals, ontworpen voor prestaties

Compact ontwerp
De Rider S500 heeft een nieuw slank en compact ontwerp dat is geoptimaliseerd voor zowel pro- als beginnende fietsers.

Omgevingslichtsensor
Met behulp van de ingebouwde omgevingslichtsensor kan de Bryton Rider S500 automatisch de achtergrondverlichting aanpassen aan de lichtomstandigheden in de omgeving.

Aanpasbaar snel statusmenu
Het snelle statusmenu kan op elk moment worden bekeken vanaf de meterpagina door simpelweg op het scherm te tikken.

Batterijlevensduur van 24 uur
Uitgerust met een enorme batterij die 24 uur meegaat, heeft de Rider S500 de kracht en het uithoudingsvermogen om elke uitdaging aan te gaan.

Naadloos opnemen
Met de Rider S500 kunt u doorgaan met opnemen waar u gebleven was, zelfs als het apparaat is uitgeschakeld, en het opnemen wordt hervat zodra het apparaat weer wordt ingeschakeld!

Zoeken met stem
De Bryton Rider S500 spreekt uw taal! Met een internetverbinding elimineert de Rider S500 de noodzaak voor toetsenborden op het scherm door Google voice search te bieden, dat beschikbaar is in meer dan 100 talen. Dit is een snellere, intuïtievere en alles bij elkaar betere manier om adressen of POI's te zoeken terwijl u op de weg rijdt, op avontuur gaat op het pad, of waar u zich ook bevindt!

OpenStreetMaps en POI's voor fietsers
De Rider S500 is vooraf geladen met OSM-kaarten (OpenStreetMaps) die een verbeterd zoomniveau 16 met POI's op het scherm ondersteunen. Op de kaart van het apparaat wordt een groot aantal POI's weergegeven, waaronder fietsenwinkels, ziekenhuizen, waterstops, toiletten, levensmiddelen, etc. Als de muisaanwijzer boven een POI wordt gehouden, wordt een korte beschrijving getoond. Bovendien zijn de OSM-kaarten van de Rider S500 verbeterd om MTB-routes en andere off-road-kenmerken weer te geven.

Geavanceerde routefuncties
Wanneer je een route volgt en van het pad afwijkt, zal de Rider S500, met verbinding met je telefoon, de route opnieuw berekenen om weer op het juiste pad te komen. Daarnaast kunt u een route omkeren om de begin- en eindlocatie te verwisselen en kunt u een lopende rit omkeren om terug te keren naar het beginpunt langs hetzelfde pad.

Stapsgewijze navigatie
Of u nu nieuwe regio's verkent of een gedownloade route volgt, de Rider S500 is de perfecte metgezel tijdens het rijden en biedt stapsgewijze navigatie en geavanceerde begeleidingsgegevens, waaronder straatnamen (indien verbonden met Bryton Active), POI's en pieken (aanpasbaar in Bryton Active), afstand- en richtingsinformatie en meer, allemaal op vooraf gedownloade regionale OSM-kaarten (OpenStreetMaps).

Klimuitdaging | Bereik nieuwe hoogten
Klim naar nieuwe hoogten met de functie Klimuitdaging. Wanneer je een klim nadert, gaat de Rider S500 naar de pagina Klimgedeelte, met een overzicht van de klimsegmenten van een route. Het scherm Klimuitdaging heeft ook een grafische samenvatting met meerdere beklimmingen, klimsegmenten in levendige kleuren, afstand, hoogte & beklimming, en start & eindpunten, voor gemakkelijke toegang en ritinformatie in één oogopslag.

Geavanceerde trainingsfuncties
Met een nieuw grafisch trainingsoverzicht met zoomondersteuning en geavanceerde nieuwe functies, waaronder realtime intensiteitsaanpassing, TrainingPeaks ondersteuning, een nieuwe veerkracht-trainingsmodus en functies voor trainingsnotities (om notities toe te voegen vanuit de Bryton Active app of TrainingPeaks), zijn trainingen op de Rider S500 nog beter geworden! Bekijk de resterende trainingsvoortgang, aanpasbare krachtzones op de pagina Doelvermogen en meer, allemaal met levendige grafische weergave!

Slimme indoortrainer
Met krachtige nieuwe functies en een breed scala aan integraties brengt de Rider S500 de kick van het fietsen naar je smart trainer thuis! Met ANT+ FE-C Smart Trainer compatibiliteit kan de Bryton Rider S500 communiceren met uw indoor Smart Trainer om de weerstand of het vermogen te regelen (doelweerstand / vermogen), aangepaste virtuele workouts te simuleren (Smart Workout) of zelfs een route te simuleren (Virtual Ride).

Virtueel fietsen
Ervaar eindeloze mogelijkheden vanuit het comfort van thuis met Virtual Ride Simulation. Dankzij de ANT+ FE-C compatibiliteit werkt de Rider S500 naadloos samen met de meeste smart trainers en kan hij opgenomen tracks van de Bryton Active App simuleren. Deze geconverteerde tracks kunnen verschillende hellingshoeken simuleren die de ervaring op de weg beter nabootsen.

Slimme training
Maak eenvoudig thuis aangepaste virtuele workouts voor smart trainers met de Rider S500! Trainingsplannen kunnen worden gemaakt met de Bryton Active App en rechtstreeks naar het apparaat worden gedownload. Met ANT+ FE-C ondersteuning communiceert de Rider S500 met je smart trainer om de weerstand van het trainingsplan te simuleren.

Live track
Deel uw real-time locatie met vrienden en familie met de nieuwe Bryton Live Track-functie. Maak eenvoudig een link aan vanaf je telefoon en deel deze met één druk op de knop in een berichtenapp. Met de Live Track-link kan iedereen je volgen vanaf het web en niet alleen je real-time locatie bekijken, maar ook je huidige snelheid, rijtijd, reistijd, afstand en laatst bijgewerkte tijd!

Radar compatibiliteit
Door gebruik te maken van een verbonden ANT+ Achteruitkijk-radarsysteem kunnen fietsers voertuigen die van achteren komen tot 150 meter zien met meldingen om alert te blijven. De strips aan de rechterkant van elke gegevenspagina geven een signaal in verschillende kleuren en maken een piepend geluid om gebruikers te waarschuwen voor naderend verkeer.

Omgevingslichtsensor aangepast aan alle omstandigheden
Met behulp van de ingebouwde omgevingslichtsensor kan de Bryton Rider S500 automatisch de achtergrondverlichting aanpassen aan de lichtomstandigheden. Als je binnenshuis rijdt, door een tunnel rijdt, onder bomen door rijdt, etc., wordt de achtergrondverlichting automatisch helderder om dit te compenseren. Zo ben je altijd en overal verzekerd van optimale scherminstellingen!

Synchroniseren met Bryton Active App, STRAVA, TrainingPeaks en Selfloops
Trainingsgegevens kunnen automatisch via Bluetooth rechtstreeks van de Rider S500 naar de Bryton Active App worden gesynchroniseerd, waar de voortgang en grafische analyse kunnen worden bekeken en ritten kunnen worden gedeeld op sociale media. Daarnaast is het met de Bryton Active App mogelijk om trainingen te synchroniseren en te plannen, geplande ritten te downloaden en nog veel meer. Ook na een eenvoudige installatie maken STRAVA, TrainingPeaks, Selfloops en Relive Auto Sync vanuit je Bryton Active account het eenvoudiger om activiteiten te delen en te vergelijken met miljoenen.

Details

  • Simple and convenient navigation via voice control, OpenStreetMaps and turn-by-turn navigation
  • New training functions such as the Smart Workout function and compatibility with indoor smart trainers take your training to a new level
  • Live Track and bike radar system ensure a safer ride
  • Up to 3 bike profiles are available for more flexibility
  • Compatible with Shimano Di2, SRAM, eTap, Campagnolo EPS electronic shifting systems
  • Stable mounting via proprietary Bryton mount system (third-party mounts are not covered by the warranty)
Alle modellen uit de serie Bryton Rider laten zien

In het kort

Werkduur
Werkduur
24,00 u
Melding diogonaal
Melding diogonaal
2,40 inch
Type
Type
Kleurendisplay met touchscreen-functie
Beschermingsklasse water (IP-certificering)
Beschermingsklasse water (IP-certificering)
7 - Bescherming tegen tijdelijke onderdompeling

Uitrusting

Doel
Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed
Belangrijkste informatie
Apparaat type:
GPS tracker
Afmetingen
Gewicht:
87,00 g
Display
Type:
Kleurendisplay met touchscreen-functie
Melding diogonaal:
2,40 inch
Oplossing:
240 x 320
Functies
Functie:
Verlichtingsfunctie, Navigatie, Kaarten kunnen worden toegevoegd, Kaart compatibel, GPS-functie, Rijstatistieken, Opslagfuncties, Start/Stop-functie, Temperatuurweergave, Alarm
Kilometer functie:
Totaal aantal kilometers
Snelheidsfunctie:
Actuele snelheid, Gemiddelde snelheid, Maximale snelheid
Tijd functie:
De tijd, rest rijtijd, Totale rijtijd, Alarm
Hartfrequentie functie:
Hartslagmeter
Prestatiemeting:
Actuele Prestaties
Hoogtemeter functie:
Actuele hoogte, max. & min. hoogtemeter, Voortgangstabel, stijging in %, Gezamenlijke Hoogtemeter
Trapfrequentie:
Opwaardeerbaar
Trapfrequentie-functie:
Actuele cadans
Overige funcites:
slimme waarschuwingen, Actuele temperatuur, Totaal calorieënverbruik
Omhulsel
Waterafstotend:
ja
Uitrusting
Inclusief hoogtemeter:
ja
Beschermingsklasse water (IP-certificering):
7 - Bescherming tegen tijdelijke onderdompeling
Energievoorziening
Stroombron:
Accu
Werkduur:
24,00 u
Werkingstemperatuur (°C):
-10-50
Type stekker:
USB-stekker
Levering
Inclusief:
USB-C kabel, korte handleiding, Stuurbevestiging, Basiskaart, Snelheid / cadanssensor
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1800190
EAN
4718251593108

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product