Fietsen Online Shop - Bikester
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Beste klant,
Helaas kunnen we momenteel geen bestellingen meer aannemen. Vanaf 1 mei staat Bikester weer voor je klaar.

Retourzendingen kunnen nog steeds binnen de retourtermijn van 14 dagen aan ons geretourneerd worden. Gebruik hiervoor het bijgevoegde retourlabel of contacteer hiervoor onze klantendienst.

Bedankt voor je loyaliteit en vertrouwen!
Unfortunately the desired product is currently sold out

Castelli Alpha Doppio RoS Jas Dames, zwart

ID: 2055902

Adviesprijs € 319,95
€ 184,99
- 42 %
BTW inbegrepen., gratis verzending
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Maat
  • Choose Maat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    De maat valt normaal uit
    Fit:
    Nauwsluitende pasvorm
    S sold out online
    M sold out online
    L sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Castelli Alpha Doppio RoS Jas Dames, zwart (light black/silver reflex dark)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Cyclingnews.com zegt dat dit jack "een geheel nieuwe maatstaf is voor wat een winterfietsjack kan bereiken", en het is precies wat Castelli denkt dat het perfecte winterjack moet zijn. Met deze volgende generatie, het Alpha Doppio RoS Jacket, denkt Castelli dat ze hun beste jack nog beter hebben gemaakt.

Zelfs de beste stoffen die momenteel verkrijgbaar zijn, bieden een goed ademend vermogen, maar kunnen het zweet dat vrijkomt tijdens het rijden op hoge intensiteit niet bijhouden.

Daarom heeft Castelli een dubbellaagse constructie uitgevonden waarmee je een buitenste windbeschermende laag kunt openen terwijl je de isolatielaag gesloten houdt, zodat de luchtstroom in het jack vocht kan afvoeren terwijl direct contact met de huid wordt vermeden.

Tijdens een lange klim open je de buitenste laag helemaal om vocht te laten ontsnappen, en als je aan de afdaling begint sluit je de buitenste laag en ben je helemaal droog van binnen. Het werkt zo goed dat het soms magisch aanvoelt.

In deze volgende generatie gebruikte Castelli een zachtere, warmere Polartec Alpha Direct isolerende laag. Vervolgens hebben ze kleine veranderingen aangebracht aan de openingen: nek, taille en vooral de polsen.

De nek komt hoog en is gevormd om met je mee te bewegen, of je nu staat of in een aero-positie de held van januari bent en je maten aanvalt. Voor de taille heeft Castelli een stretchlaag met een siliconen kraal gemaakt die plat ligt en de wind volledig buitensluit zonder te torderen of omhoog te komen.

Ze hebben een aantal updates gedaan aan de dubbellaagse polsopening, met een binnenlaag die onder je handschoen gaat en die strak om je pols sluit, en een buitenlaag die over je handschoen gaat zodat eventuele regen langs de buitenkant van de handschoen naar beneden rolt en niet binnenin terechtkomt.

Dit jack moet ook goed bestand zijn tegen natte omstandigheden, dus Castelli heeft Gore-Tex Infinium Windstopper stof gebruikt samen met waterdichte naadtapes op kritieke naden rond de schouders. Andere naden zijn uit de directe waterstroom weggewerkt en de waterafstotende behandeling van de stof is voldoende om te voorkomen dat het meeste vocht binnendringt.

Castelli noemt het "in wezen waterdicht", waarbij ze hun eigen subjectieve oordeel gebruiken om een balans te vinden tussen waterbescherming, ademend vermogen en comfort. Dat betekent niet dat er nooit een druppel naar binnen komt, maar Castelli heeft lange ritten in echte regen gemaakt en bleef volledig droog.

Al deze eigenschappen maken het een favoriet van hun personeel en de meeste van hun ambassadeurs, en het meest veelzijdige prestatiejack voor koud-weer-trainingen dat Castelli ooit heeft gemaakt.

Details

  • Rain or Shine Engineering makes this model Castelli's best jacket for dry conditions and at the same time provides reliable protection from the rain
  • The raw-edge hem with silicone grippers lies flat and seals against the wind
  • Double-layer cuffs in combination with gloves prevent cold wind or water from penetrating the wrist
  • Stretch materials with advanced structuring ensure an excellent, close fit that suits a variety of body types
  • Ventilatie aan de achterzijde
  • Recommended temperature range: -5°-10°C
Alle modellen uit de serie Castelli Alpha Ros laten zien

Special Features

GORE-TEX

GORE-TEX

Een geperfectioneerde mix van aanhoudende bescherming en draagcomfort: Het waterafstotende GORE-TEX-laminaat is het ideale kledingsmateriaal voor uiteenlopende outdoor activiteiten. Voor een betrouwbare bescherming tegen weer en wind, garandeert het GORE-TEX membraan tegelijkertijd een hoog ademend vermogen. Op deze manier wordt het lichaam tijdens inspanning droog gehouden en gekoeld. In rustfases biedt het materiaal warmend comfort.

In het kort

Pasvorm
Pasvorm
Nauwsluitende pasvorm
Informatie over de grootte
Informatie over de grootte
De maat valt normaal uit
Membraan type
Membraan type
Gore-Tex

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Gravel, Endurance
Geslacht
Dames
Belangrijkste informatie
Type:
Softshell jas
Seizoen:
Herfst/Winter
Functies
Functie:
Waterafwijzend, Winddicht
Materiaal
Naden:
Gereduceerde naden
Membraan type:
Gore-Tex
Materiaal:
Main tissue: 100 % polyester / lower hull: 70 % polyamide, 30 % elastane / waistband, inner collar, turtleneck: 54 % polyamide, 31 % polyester, 15 % elastane / lining: 100 % polyester
Uitrusting
Zakken:
3 back pockets with reflective, laser-cut drainage holes, secure zippered pocket on the front
Afmetingen
Gewicht:
424,00 g
Pasvorm
Informatie over de grootte:
De maat valt normaal uit
Pasvorm:
Nauwsluitende pasvorm
Modeljaar
2023
Artikelnummer
2055902
EAN
8050949994337

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product