Fietsen Online Shop - Bikester
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Beste klant,
Helaas kunnen we momenteel geen bestellingen meer aannemen. Vanaf 1 mei staat Bikester weer voor je klaar.

Retourzendingen kunnen nog steeds binnen de retourtermijn van 14 dagen aan ons geretourneerd worden. Gebruik hiervoor het bijgevoegde retourlabel of contacteer hiervoor onze klantendienst.

Bedankt voor je loyaliteit en vertrouwen!
Unfortunately the desired product is currently sold out

Dynamic Bike Care Box

ID: 1420263

not available
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Dynamic Bike Care Box

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Een goed onderhouden fiets is een snelle fiets! De Dynamic Bike verzorgingsbox bevat alle producten die u nodig heeft voor een perfecte verzorging van uw fiets. Als u uw motorfiets reinigt, smeert en beschermt, verlengt u de levensduur en de prestaties.

Dynamic producten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de meest extreme omstandigheden en eisen waaraan uw motorfiets zal worden blootgesteld. Ze voldoen ook aan de hoge eisen van het professionele peloton.

Fiets Reiniger
Lost hardnekkig vuil op basis van ammoniak op en neutraliseert corrosiebevorderende zuren en zouten dankzij het basische karakter. Tast geen verf, rubber en andere kunststoffen aan. Door de sproeikop van de pompflacon kan de reiniger gelijkmatig over een groot oppervlak worden verdeeld. Biologisch afbreekbaar. Voor alle licht tot zeer sterk vervuilde onderdelen op fietsen, in auto's en in het huishouden.

Kettingreiniger
De tweecomponenten kettingreiniger DYNAMIC lost olie, vet en andere onzuiverheden op en laat een regreaserend laagje achter op uw ketting. Dit "nasmeereffect" voorkomt dat metalen onderdelen uitdrogen na reiniging. Kan worden gebruikt met doek, borstel of kettingreinigingsgereedschap. Geschikt voor alle materialen.

Siliconenspray
Dynamic Siliconspay heeft zeer goede kruipende eigenschappen en is door zijn scheidende werking zeer water- en vuilafstotend. Daarom is het uitstekend geschikt voor het regelmatig impregneren en verzorgen van lederen en kunststof oppervlakken. Het toepassingsgebied ligt in de verzorgende conservering, met name voor klikpedalen, zoolplaten, afdichtingen, beschermhoezen van rubber, kunststoffen en zadeloppervlakken. 

Nat smeermiddel
Moderne, synthetische emulsie van smeerbestanddelen en alcohol. Het kruipvermogen wordt aanzienlijk verbeterd door het alcoholgehalte - de smerende bestanddelen dringen diep door in de bewegende delen van de ketting. Na het afplakken voelt het oppervlak droog aan en bindt het geen vuil of stof.
2-componenten kettingsmeermiddel heeft een bijzonder hoge drukweerstand en weerstand tegen water. De doseertip maakt een nauwkeurige en zuinige toepassing mogelijk. Het optimale gebruiksgebied is off-road en voor ritten in de regen. De eerste keuze voor de rijder die zijn motor blootstelt aan alle weersomstandigheden zonder in te boeten aan maximale bescherming tegen corrosie en optimale functionaliteit.

Droog smeermiddel
Bindt geen vuil of stof door zijn droge oppervlak. Regelmatig behandeld, blijft de ketting schoon. Het droge smeermiddel wordt gekenmerkt door zijn lage wrijvingscoëfficiënt - de ketting ontplooit zijn hoogste functionaliteit bij de lichtste loop. De praktische doseertip van de plastic fles maakt een nauwkeurige en zuinige toepassing mogelijk. Het optimale toepassingsgebied is op droge wegen. De voordelen worden bijzonder op prijs gesteld door de technisch ambitieuze, sportieve racefietser die zich regelmatig wijdt aan de verzorging van zijn sportuitrusting.

Reinigingsdoeken
Schurend doekje geïmpregneerd met een speciale kettingolie. De combinatie van olie en deze bijzonder vuilabsorberende doek zorgt voor een uitstekende reiniging van de ketting. Oppervlaktevuil wordt verwijderd en indringing tussen schakels en bouten wordt voorkomen. Bovendien blijft het kalf schoon.

Productveiligheid

Gevaar

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Type:
Reiniger
Type:
Onderhoudsset
Toepassingsgebied:
Velg, Vork & Demper, Ketting, Frame, Pedalen
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1420263
EAN
8720299066939

Meningen van klanten

4.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Dynamic Bike Care Box
Martin
Top behalve een lege fles
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De Bike Clean-spuitfles kwam leeg aan, verder was alles geweldig.
02.06.2022