Fietsen Online Shop - Bikester
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Beste klant,
Helaas kunnen we momenteel geen bestellingen meer aannemen. Vanaf 1 mei staat Bikester weer voor je klaar.

Retourzendingen kunnen nog steeds binnen de retourtermijn van 14 dagen aan ons geretourneerd worden. Gebruik hiervoor het bijgevoegde retourlabel of contacteer hiervoor onze klantendienst.

Bedankt voor je loyaliteit en vertrouwen!
Unfortunately the desired product is currently sold out

Roeckl Irai Handschoenen, groen

ID: 1966813

Adviesprijs € 59,95
vanaf € 20,99
- 64 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Handschoenmaat
  • Choose Handschoenmaat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    De maat valt normaal uit
    Fit:
    Nauwsluitende pasvorm
    6,5 sold out online
    7 sold out online
    7,5 sold out online
    8 sold out online
    8,5 sold out online
    9 sold out online
    9,5 sold out online
    10 sold out online
    10,5 sold out online
    11 sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Roeckl Irai Handschoenen, groen (sharkskin)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Technisch ontwerp, hoogwaardige eigenschappen en een uitstekend draagcomfort - hier is de IRAI, een high-end zomerhandschoen voor motorrijders uit de BI-FUSION serie van ROECKL SPORTS. BI-FUSION is een innovatieve tweecomponenten paddingtechnologie ontwikkeld door ROECKL SPORTS. De rugzijde van de IRAI is gemaakt van elastisch, ademend Revolutional Eco Lycra van ECONYL garen, dat weer bestaat uit 100% gereconstitueerd nylonafval. Dit superstevige maar soepele textiel wordt naadloos gecombineerd met een inzetstuk van dun, volledig gerecycled en superstretchy eco.suntan mesh. Dit speciale materiaal is niet alleen luchtig, licht en zeer ademend, maar laat ook zonnestralen door om bruine strepen te voorkomen.

De ERGONOMIC CUT palm van soepel aanvoelend en ademend ROECK-GRIP textiel is voorzien van de naadloze, gepatenteerde COMFORT-INNOVATION padding tussen duim en wijsvinger. Het resultaat: maximaal draagcomfort, minder vermoeidheid voor de handen en een precieze grip op het stuur. Net zo handig en comfortabel: het PULL OFF SYSTEM waarmee je de handschoenen in één beweging uittrekt en de soft-wipe duim om zweet af te vegen. De handschoen zit comfortabel om de pols met de backhand sluiting met het reflecterende ROECKL SPORTS logo op de smalle, langwerpige polsband. Reflecterende designelementen benadrukken de sportieve charme van de IRAI.

COMFORT INNOVATIE
De effectieve polstering van de duimholte door naadloos beleg van FLEX-FOAM en of gelmateriaal is een effectieve bescherming tegen vermoeidheid en drukpunten, exclusief van Roeckl.

ECONYL GARN
ECONYL is een 100 procent gerecycled nylon garen van visnetten en ander nylon afval. ECONYL geregenereerd nylon is een product van Aquafil, een wereldleider in de synthetische vezelindustrie die gespecialiseerd is in de productie van geregenereerd nylon.

ERGONOMISCH KOPPEN
ERGONOMIC CUT van ROECKL staat voor een ergonomisch ontwerp van de handpalm met een padding van hoogwaardig schuim en gel.

BI-FUSION
Dankzij een geavanceerde tweecomponentenconstructie dempt de nieuwe, innovatieve BI-FUSION dempingtechnologie van ROECKL nog efficiënter dan conventionele gelhandschoenen en is het een klasse apart als het gaat om comfort en prestaties. Het verdeelt druk en gewicht optimaal en omarmt de hand ergonomisch. Het resultaat: een precieze en comfortabele grip op het stuur. Hierdoor behoren vermoeide en gevoelloze handen tot het verleden - voor langer rijplezier op alle tochten.
De innovatieve tweecomponenten demping past zich aan als een vloeistof - maar blijft vormvast. Eerste laag: merkbaar meer comfort en permanente ontlasting van de handen door een ideale druk- en gewichtsverdeling. Het is flexibel en elastisch, heeft een hoog reboundvermogen en dankzij de specifieke viscositeit een goede druk- en gewichtsverdeling. De tweede laag biedt merkbaar meer comfort door de handen effectief te ontlasten van schokken en stoten. Het vermindert schokken voor maximaal comfort, is duurzaam en robuust en geeft je een direct, stevig gripgevoel op het stuur.

VERWIJDER SYSTEEM
Het PULL OFF SYSTEM is een verwijderhulp op de middel- en ringvinger om de handschoen na de rit snel en gemakkelijk uit te trekken.

Details

  • Upper hand: Revolutional Eco Lycra with ECONYL yarn, eco.suntan mesh
  • In de hand: Roeck-Grip
  • Zacht afvegende duim
  • reflecterende ontwerpelementen
  • Elastische tailleband met oogje om het aankleden te vergemakkelijken

In het kort

Pasvorm
Pasvorm
Nauwsluitende pasvorm
Vingerlengte
Vingerlengte
Korte vingers

Uitrusting

Doel
Trekking, Allround / Beginners, Dagelijks fietsen, Cross
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Seizoen:
Zomer
Vingerlengte:
Korte vingers
Uitrusting
Sluitsysteem:
Om in te glippen
Zweetpad:
ja
Uittrekhulp:
ja
Materiaal
Materiaal:
Upper: 79 % polyamide, 21 % elastane / upper material insert: 82% polyamide, 18% polyurethane / Palm: 100 % polyamide / thumb trim: 100 % polyester
Pasvorm
Informatie over de grootte:
De maat valt normaal uit
Pasvorm:
Nauwsluitende pasvorm
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1966813
EAN
4065901035328

Meningen van klanten

5.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Roeckl Irai Handschoenen, zwart
Stephan
Zeer goede handschoenen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik ben zeer tevreden. Realistische maatvoering, past geweldig. Zeer goed gewatteerd en ademend. Bovenkant
05.06.2023
Roeckl Irai Handschoenen, zwart
Stephan
Zeer goede handschoenen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik ben zeer tevreden. Realistische maatvoering, past geweldig. Zeer goed gewatteerd en ademend. Bovenkant
05.06.2023