Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Hondenkarren – Ook geschikt voor katten
Als je je hond (of kat) mee wilt nemen op fietstochten die voor je viervoeter te veel zouden zijn, vind je de oplossing in deze speciale fietsaanhangers voor huisdieren. Net als bij aanhangers voor kinderen, bieden deze karren je trouwe levensbegeleider een veilige plek onderweg.

Hondenkarren

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Hondenfietskar voor de veiligheid en comfort van viervoeters

Waar het voorheen nog normaal was dat de honden sportief het tempo van de fietser bijhielden, worden ze tegenwoordig vertroeteld door mee in een doggy ride te liften. Deze speciaal gemaakt fietskarren voor honden zorgen ervoor dat de viervoeters de gehele weg rustig kunnen liggen terwijl ze genieten van het uitzicht. En dat kan heel goed uitkomen wanneer er een langere fietstocht op de planning staat, of wanneer u over drukke wegen rijdt. Hondenaanhangers vindt u bij bikester van: Hondenaanhangers koopt u bij fietswinkel Bikester

  • Croozer
  • PetEGO

Doggy ride voor joggers

Laat die baby’s maar op zich wachten want tegenwoordig kunt u ook het gevoel creëren door uw hond mee te nemen in een kinderwagen. U hoort het goed, de jogger sportwagen van PetEGO laat u uw hond vervoeren in een kinderwagen constructie. Het kleine hondenruim kan ook los worden gemaakt zodat u uw hond als schoudertas mee kan nemen. De gehele wagen is inklapbaar zodat deze, samen met uw fietsberging producten, netjes en ruimtebesparend kan worden opgeborgen. Kijk ook eens bij onze selectie (heren) windjacks voor tijdens het joggen in de koudere dagen.

Doggy ride, één en al luxe voor de viervoeters

De hondenkarren zijn voorzien van een overkapping zodat uw hond van de weersomstandigheden niet zo’n last heeft. Helaas hebben we geen fiets overkappingen voor uzelf in onze collectie, maar wel volop keuze uit verschillende regenbroeken. Heeft u een schattig klein hondje, zoals een chihuahua, dan kan hij tijdens een mooie zomerdag ook mee liften in uw fietsmand. Conclusie; de honden á la 2010 hebben het goed voor elkaar! Fietskarren zijn heel erg handig en u ziet dan ook steeds vaker fietskarren in het Belgische verkeer. Er zijn fietskarren voor kinderen, in deze kinderkar kunt u eenvoudig uw kind of uw kinderen vervoeren. Een fietskar hangt u eenvoudig als een aanhanger achter uw fiets waarna u eenvoudig kunt fietsen en uw kinderen en boodschappen eenvoudig kunt meenemen.

Een hondenfietskar is eigenlijk heel erg logisch

Tegenwoordig zijn er ook fietskarren speciaal voor u hond. En dat is ideaal wanneer u uw hond of honden mee wilt nemen maar niet altijd met de auto wilt. Met de hond aan de riem fietsen is eigenlijk best gevaarlijk, hoe goed uw hond ook oplet en luistert een hond blijft een dier en is wat onvoorspelbaar. Daarnaast vinden overige weggebruikers het ook niet prettig als ze iemand met een hond zien fietsen in het verkeer. Met een hondenfietskar kunt u eenvoudig uw hond met de fiets vervoeren. Zo fiets u met de hondenfietskar naar het bos of naar familie. Of moet uw hond een keer naar de dierenarts of de hondentrimmer, met een hondenfietskar hoeft u niet elke keer met de auto maar kunt u gewoon op de fiets. De hondenfietskar is voorzien van luchtgaten en kijkgaten zodat uw hond alles goed kan zien en veel frisse lucht heeft. Het is dat honden niet kunnen praten maar anders zouden ze zeggen dat ze een ritje in de hondenfietskar leuk vindten.