Fietsen Online Shop - Bikester
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN
Zijstandaarden
Deze standaarden worden direct achter de trapas op de achtervork gemonteerd en houden de fiets rechtop, ook bij volledige belading. Veel stads- en toerfietsen zijn standaard uitgerust met dit type standaard. Ze zijn voorzien van een metalen plaat, waarmee vrijwel elke zijstandaard gemakkelijk en zonder te verdraaien kan worden gemonteerd. Bij het kiezen van een nieuwe standaard is de lengte van de standaard de belangrijkste factor, controleer dus goed de productbeschrijving om de juiste maat te vinden.

Zijstandaarden

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Geschikte wielmaten in inch

  • 16
  • 12''

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Red Cycling Products Kickstand 12-16" Kinderen, zwart
Red Cycling Products Kickstand 12-16" Kinderen, zwart zwart
Red Cycling Products
Kickstand 12-16" Kinderen, zwart
€ 14,99 * € 8,99
- 40 %

Zijstandaarden kopen: parkeer de fiets snel en gemakkelijk

De zijstandaard is een type fiets standaard dat zich tussen de bracket en het bijvoorbeeld mtb achterwiel bevindt. Deze zijn gemakkelijk met uw voet in- en uit te klappen. Echter bieden de zijstandaards niet veel weerstand wanneer het bijvoorbeeld hard waait. Probeer daarom altijd uw fiets in een daarvoor bestemde fietsenstandaard te plaatsen. Hier kunt u hem ook gelijk met een van de volgende sloten goed afsluiten:

  Zijstandaarden koopt u bij fietswinkel Bikester

Zijstandaard, voor welke fiets bestemd?

Zijstandaards passen niet op iedere fiets, vandaar dat er verschillende soorten fietsen standaards zijn. De zij standaard komt van pas wanneer er ruimte is en de ketting recht loopt. Dan alleen kan hij namelijk bevestigd worden. Wanneer u veel bagage mee neemt op uw fiets in uw schoudertas, of bijvoorbeeld een kinderstoel achterop heeft gemonteerd, dan is het beter om een tweebenige fietsstandaard te nemen. Deze biedt namelijk meer stabiliteit.  

Zijstandaard, laat u helpen door de product adviseurr

Niet alleen een fietsstandaard nodig maar zelfs een compleet nieuwe stadsfiets? Op onze website hebben we handige tool hiervoor, namelijk de product adviseur. Met een paar simpele klikken komt bikester.be er achter naar wat voor soort fiets u zoekt. Naar aanleiding van deze informatie kunnen we u onze exemplaren laten zien, waardoor u niet de gehele site af hoeft te zoeken.