Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
E-bikes voor kinderen & tieners
Vanaf ongeveer drie jaar oud beginnen de meeste kinderen met fietsen. Maar voordat lange tochten met de ouders mogelijk zijn, duurt het nog een paar jaar. Sommige fabrikanten bieden hierom speciale e-bikes voor kinderen en jongeren aan, om het verschil in fitheid tussen kleine en grote fietsers te compenseren. Dit wordt mogelijk gemaakt door steeds kleinere en lichtere motoren en accu’s. De actieradius en funfactor worden zo aanzienlijk vergroot en schijnbaar oncontroleerbare beklimmingen kunnen moeiteloos worden beheerst. Gefrustreerde kinderen die hun ouders niet kunnen bijhouden, worden al snel tot enthousiaste fietsers die niet meer willen afstappen.

E-bikes kinderen

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Bereik (min.) in km

km
km

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
HAIBIKE AllTrack Kinderen, geel
HAIBIKE AllTrack Kinderen, geel
HAIBIKE
AllTrack Kinderen, geel
Adviesprijs € 2.699,00 € 1.219,00
gratis verzending
  • Varianten:

Elektrische fiets voor kind bij Bikester: ontdek het complete aanbod

Ben je aan het kijken voor een nieuwe fiets voor jouw kind? Dan ben je in eerste instantie naar een van de gewone varianten aan het kijken. Als jouw kind echter langere afstanden aflegt naar school kan het aan te raden zijn om een elektrische fiets aan te schaffen. Een elektrische fiets voor een kind zorgt immers voor meer snelheid, maar toch voldoende veiligheid onderweg. De weg naar school is een stuk eenvoudiger af te leggen. Maar waarom is deze fiets dan de beste keuze? Bij Bikester krijg je alles te lezen wat je moet weten, zodat je een goede keuze kunt maken.

Maak kennis met een elektrische fiets voor een kind

Een elektrische fiets voor een kind is in eerste instantie hetzelfde als de e-bikes voor volwassenen. De fiets geeft een goede trapondersteuning, zodat een hogere snelheid behaald kan worden. Het zijn daarom geschikte fietsen om mee naar school te komen. Je hoeft jouw kind dus niet meer achterop mee te nemen. De elektrische fiets is daarnaast voorzien van een groot aantal specificaties en mogelijkheden. De merken zorgen ervoor dat er voortdurend kwaliteit geboden is, zodat je voorkomt dat de fiets geen lange levensduur kent.

Ontdek het aanbod bij Bikester

Bij Bikester is er altijd wel een elektrische fiets voor een kind te vinden. De fietsen zijn allemaal opgenomen in het assortiment en staan in een handig overzicht. Zo zie je in een oogopslag welke mogelijkheden er zijn voor een nieuwe kinderfiets. De fiets is hiermee ook helemaal op de wensen van jou en jouw kind aan te passen. Ook heb je de mogelijkheid om de specificaties allemaal met elkaar te vergelijken. Bikester heeft namelijk voldoende informatie beschikbaar gesteld om deze vergelijking te kunnen maken. Iedere specificatie brengt jou weer aan een geheel andere fiets.

De specificaties van een elektrische fiets voor een kind

De elektrische fiets voor een kind bestaat uit een groot aantal specificaties. Doordat het om een kinderfiets gaat, is de fiets over het algemeen kleiner en lichter. Hierdoor kan ieder kind deze goed hanteren. De materialen gaan niet snel kapot en de weersomstandigheden hebben ook geen invloed op de fiets. Je hoeft daarom ook vrijwel geen onderhoud uit te voeren. Als je de verschillende fietsen bekijkt, ontdek je bij ieder model nog een groot aantal specificaties die een verandering kunnen brengen in de gebruikservaring. Alles samen zorgt daarom voor de beste eindresultaten.

Wanneer is een elektrische fiets voor een kind de juiste keuze?

Een elektrische fiets voor een kind is voornamelijk geschikt als jouw kind langere afstanden af moet leggen naar school. Als je bijvoorbeeld in een dorp rondom een grote stad woont, moet jouw kind verder fietsen. De polderwegen kunnen zwaar zijn en de wind houdt het kind regelmatig tegen. De trapondersteuning zorgt er daarbij voor dat jouw kind goed vooruit komt en ook op tijd op school aankomt. Jouw kind is tevens meer aan het bewegen, wat ook weer goed is voor de gezondheid.

Elektrische fiets voor een kind sale bij Bikester

Hoewel je voor jouw kind niet altijd veel geld uit wilt geven voor een fiets, moet je wel kiezen voor hoogwaardige kwaliteit. Een elektrische fiets voor een kind zal een hoger prijskaartje kennen dan wanneer je voor een gewone fiets kiest, maar hoeft helemaal niet veel te kosten. De sale bij Bikester geeft jou namelijk aantrekkelijke aanbiedingen. De hoge korting brengt het prijskaartje aanzienlijk naar beneden en jouw kind kan weer veilig de weg op met de nieuwe fiets.

Shop je elektrische fiets voor een kind online

Wil je zelf een elektrische fiets voor jouw kind aanschaffen? Plaats dan jouw bestelling bij Bikester. Je profiteert hier niet alleen van de lage prijzen, maar ook van een goede kwaliteit. Iedere fiets is onderworpen aan een strenge controle voor verzending, zodat je er zeker van bent dat de fiets een lange levensduur kent. Jouw kind kan veilig de weg op en met behulp van de trapondersteuning is iedere fietstocht naar school weer eenvoudig uit te voeren. De elektrische kinderfietsen helpen jou te allen tijde verder.