Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Driewielers
Driewielers
Voor de eerste gewenning aan de rollende beweging van het fietsen zijn driewielers een speelse, leerzame en veilige begeleider. Deze fietsjes zijn perfect voor de eerste pogingen om in balans te blijven. En voor wie deze ontwikkeling wilt begeleiden, zijn er ook modellen met een duwstang. Op een driewieler ontdekken kleine kinderen speels de wereld, terwijl ze tegelijkertijd worden getraind in balans en coördinatie.

Driewielers

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

De driewieler - Een stevige fiets voor kleine fietsers

Als de kleintjes mobiel willen worden en net als de volwassenen de omgeving onveilig willen maken met de fiets, is de driewieler de ideale start. Anders dan bij een loopfiets, oefent je kind met het coördineren van de bewegingen van zijn voeten en handen op zijn eerste fiets. Ze moeten met het stuur in de gewenste richting rijden en tegelijkertijd met de pedalen peddelen om vooruitgang te boeken. Het aanpassen van de snelheid en het remmen zijn andere handelingen die het kind tijdens het rijden leert. Dit legt de basis voor het fietsen op twee wielen. Met hoogwaardige driewielers bied je je kind een veilige kennismaking met fietsen. Kinder vervoersmiddelen goedkoop online kopen

Verken de wereld op een driewieler

Met een kinderfiets gaat er een nieuwe wereld voor een kind open, omdat hij langere afstanden kan afleggen en gemakkelijker met je mee kan gaan. Veiligheid is een topprioriteit bij de aankoop van een driewieler. De kleintjes mogen immers geen schade oplopen of ongelukken veroorzaken tijdens rijden. Veilige driewielers bieden alle voorwaarden om ervoor te zorgen dat je kleine fietser veilig beschermd is tijdens zijn eerste reizen naar de wijde wereld. De drie wielen voorkomen dat het kind tijdens het rijden wegglijdt. Bovendien zorgt een zeer laag zwaartepunt ervoor dat de kleine fietser tijdens zijn tochten niet kan kantelen.

Veilig op weg

Alle driewielers werken volgens hetzelfde principe. Op het frame zijn drie schijfvormige wielen met banden gemonteerd. De banden bestaan uit een zachte rubberen pad of, in het geval van comfortwielen, uit een airless pad, dat ervoor zorgt dat ze geen geluid maken. Aan het achterste gedeelte van het wiel zijn twee wielen bevestigd, zodat het kind niet kan kantelen tijdens het rijden op de driewieler. De pedalen zijn bevestigd aan het voorwiel en zijn voorzien van rubberen treden zoals op een volwassen fiets. De kleine kindervoeten worden daarom goed ondersteund en glijden er niet vanaf. De automatische vrijloopfunctie stelt het kind in staat om de fiets vooruit en achteruit te bewegen. Wanneer je je kind vooruit duwt, staan de pedalen stil en belemmeren ze het kind niet. Bij veel modellen kan de automaat worden uitgeschakeld door het plaatsen van een plaatje om achteruitrijden te voorkomen.

Verstelbare zadels om mee te groeien

De driewieler wordt bestuurd met een recht stuur, waarvan de handgrepen precies zijn ontworpen voor kleine kinderhanden. De stoel is een kuipstoel met een lage of hoge rugleuning, die rekening houdt met ergonomische eisen. Kinderen groeien snel. Een hoogwaardige driewielfiets is daarom uitgerust met een verstelbaar kinderzitje. Het kan precies worden aangepast aan de grootte van het kind. Dit betekent dat de driewieler niet zo snel te klein wordt en veel langer gebruikt kan worden. In het achterste gedeelte van het zitje is een grote uitsparing aangebracht, zodat de driewielfiets niet alleen gemakkelijk te dragen is, maar je ook de mogelijkheid heeft om corrigerende maatregelen te nemen als je kind op een dwaalspoor raakt. De zitjes zijn gemaakt van vormstabiel kunststof waarop het kind comfortabel en veilig kan zitten. De comfortmodellen hebben extra riemen om het kind vast te zetten, zodat je kunt voorkomen dat je kind valt als je even afgeleid wordt.

Met de duwstang door het wegverkeer

Op bijna alle driewielers kan achter de zitting een duwstang worden bevestigd. Dit dient als een middel om uw kind te duwen wanneer hij of zij te moe is om te rijden. De duwbeugel is ook zeer praktisch wanneer het snel moet gebeuren, bijvoorbeeld bij het oversteken van de weg. Je kunt het ook gebruiken om de kleine fietser in de gewenste richting te sturen, zodat hij niet op de weg rolt of tegen hekken onder muren aanloopt. Het stuur kan zo worden vergrendeld dat de fiets alleen rechtdoor rijdt of weinig manoeuvreerruimte heeft als je de driewieler duwt. De meeste duwstangen zijn in lengte verstelbaar, zodat ook kleinere volwassenen de hoogte kunnen aanpassen. De handgreep zorgt ervoor dat de bar goed vast te pakken is en dat uw kind het niet alleen kan doen.

Driewielers met kleine accessoires

Driewielers zijn verkrijgbaar in vele verschillende varianten. Met de grote keuze aan kleuren kun je voor elk kind de juiste fiets kiezen. Van sterk blauw voor echte kleine mannen tot delicaat roze voor kleine meisjes, de look van de nieuwe driewielers doet de harten van de kinderen sneller kloppen. De driewieler ziet er ook na langdurig gebruik als nieuw uit. Natuurlijk mag het plezier niet worden verwaarloosd bij het rijden van de eerste kinderfiets . De meeste driewielers kunnen worden uitgerust met een kantelbak. Je kleine bouwvakker kan er zand mee vervoeren naar de zandbak en het zand eenvoudig via het kantelmechanisme naar buiten kantelen. Ook poppen mogen mee voor een wandeling in de bak. Natuurlijk mag de handrem die je kind de fiets doet stoppen niet ontbreken op een driewieler. Leuke accessoires zoals belletjes of windmolens verhogen het fietsplezier.

Shop de beste merken online

Voor ouders bieden driewielers van hoge kwaliteit extra comfort. Bij sommige modellen wordt bijvoorbeeld een boodschappentas geleverd, die je aan de achterkant van de zitting van de driewieler bevestigt. In deze tas kun je drankjes en kleine versnaperingen bewaren voor langere ritten. De driewielfiets is ook perfect uitgerust voor korte shoppingtrips, want kleine aankopen kunnen veilig in de tas naar huis worden vervoerd.