Fietsen Online Shop - Bikester
Fietsavonturen in het weekend
30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN
Eenwielers
Eenwielers: Vind je balans
Fietsen kunnen we allemaal, maar de meesten van ons hebben de eerste keer op een eenwieler, problemen om onze balans te vinden. Maar wie deze indrukwekkende act onder de knie krijgt, beleeft een leuke rijervaring. Vooruit, achteruit, op je plek draaien; er is veel mogelijk op een eenwieler. Directer en wendbaarder dan alle andere fietsen, biedt een eenwieler je een compleet nieuwe fietservaring!

Eenwielers

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Eenwieler kopen voor trucs en sporten

De meeste mensen kennen éénwielers uit het circus of als fietsen waarmee uw trucs kunt maken. Ze zijn fascinerend, kleiner dan een klassieke fiets en misschien een beetje lastig maar o zo leuk. Ze werden voor het eerst uitgevonden in de late 19e eeuw. Toen werd ontdekt dat het mogelijk was om op één wiel te fietsen zolang er maar twee pedalen aan weerszijde gemonteerd werden. Wanneer de fietspedalen direct verbonden zijn met het wiel, kan afhankelijk van de fietsmaat een snelheid van 35 km per uur worden gereden. Dit is te vergelijken met een racefiets of mountainbike. Eenwieler voordelig online kopen

Eenwieler in uw juiste maat

Graag nieuwe trucs uit proberen? Een nieuwe uitdaging nodig? De eerste stap bij het aanschaffen van een eenwieler is het vinden van de juiste maat. Ze zijn er van 16-18 inch en vanaf 20 inch. Bekijk ons assortiment en kies diegene die bij u past. Wanneer u het moeilijk heeft een goede keuze te maken, twijfel dan niet te lang maar bel direct onze klantenservice. Hier zit een team van experts klaar om u van het juiste advies te voorzien.

Eenwieler als sport

Vooral in de VS wordt de eenwieler veelvuldig gebruikt als sport attribuut. Zo worden ze toegepast bij basketbal, hockey en handbal. De regels worden aangepast aan de eenwieler maar het principe blijft hetzelfde. Dus voor diegene die een eigen eenwieler sportteam wil oprichten, grijp hier uw kans om te beginnen trainen en het hebben van plezier!