Fietsen Online Shop - Bikester
Tot wel 70% korting1

Go Carts

2 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • grijs
  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Puky Ceety Comfort Driewieler Kinderen, zwart
Puky Ceety Comfort Driewieler Kinderen, zwart zwart
Puky
Ceety Comfort Driewieler Kinderen, zwart
Adviesprijs € 179,99 € 146,99
gratis verzending
Puky Ceety Comfort Driewieler Kinderen, grijs
Puky Ceety Comfort Driewieler Kinderen, grijs grijs
Puky
Ceety Comfort Driewieler Kinderen, grijs
Adviesprijs € 179,99 € 159,00
gratis verzending

Go Cart - Stoere kindervoertuigen

Ziet u zichzelf ook nog door de bochten scheuren met uw Go cartdie u gekregen had toen u klein en onbezonnen was? Het waren ongetwijfeld fantastische tijden waar iedereen veel mooie herinneringen zal aan over gehouden hebben. Toch is het zo dat we de go cart enkele jaren zo goed als niet meer gezien hebben. Op de zeedijk en aan het strand uiteraard wel want daar is de verhuur van go carts steeds blijven verdergaan maar mensen die zelf een go cart thuis hadden werden steeds schaarser. Maar de laatste tijd zien we dat de go cart opnieuw aan interesse wint bij de jongeren.

Go cart - Voor elke leeftijd is er wel eentje

Go carts bestaan er in verschillende versies en uitvoeringen waardoor er een go cart beschikbaar is voor elke leeftijd tussen drie en twaalf jaar. Uiteraard bestaan er ook diverse prijsklasses hierin. De prijs is vooral afhankelijk van de grootte van de go cart maar ook van de uitvoering en het materiaal waaruit de go cart bestaat. Ook op vlak van wielen is er een verschil. Men kan een go cart kopen met banden, die men dus kan opblazen zoals bij een wagen of een fiets maar men kan ook een go cart aanschaffen die plastic wielen heeft. U zal dus keuze genoeg hebben in het kiezen van de ideale go cart. Ook qua uitrusting die aanwezig is op de go cart kan het zijn dat u hierin heel wat verschil merkt. Sommige carts hebben een verstelbare zitschaal zodat zowel grote als kleine liefhebbers kunnen deelnemen. Ook de handrem is iets wat men niet mag vergeten want ook met een go cart kan men soms serieus uit de bocht gaan. Meestal is dit dan wel door een te hoge snelheid of door het niet respecteren van de veiligheidsnormen tijdens het besturen van de cart.

Go cart - Een gezellige tocht op de dijk

Wie een uitstapje naar zee plant of er zelfs een weekend of een week verblijft kent ongetwijfeld de go carts die men ziet voorbijsnorren op de dijk. Deze go carts zijn er zowel voor 1 persoon alleen als voor 4 tot 8 personen. Ook voor andere eendagsactiviteiten worden go carts dikwijls eens ingeschakeld om op een leuke en toffe manier de banden aan te halen. De meest voorkomende activiteiten die men doet zijn onder andere:

  • Teambuildings
  • Vrijgezellenfeestjes
  • Familieuitstappen
Go cart - Diverse activiteiten beoefenen ermee

Naast het gewoon thuis rondrijden met de go cart kan men ook deelnemen aan heel wat activiteiten die op zeer regelmatige basis georganiseerd worden voor eigenaars en liefhebbers van go carts. Deze wedstrijden worden heel dikwijls langs de kust gehouden zoals onder andere een go cart movie drive in. Wat men ook dikswijls ziet zijn effectieve "snelheidswestrijden" die men doet met go carts. Het leuke aan deze wedstrijden is niet enkel het competitieve dat ermee samenhangt maar vooral ook het samen zijn met andere go cart liefhebbers. Ook zijn er diverse categorieën waartoe de verschillende soorten go-carts behoren. Zo zijn er de go carts behorende tot de sportcategorie, maar ook de carts behorende tot de speciale stuntcategorie.

Go carts - Hoe veilig zijn ze?

De veiligheid van een go cart is zeer hoog en de kans dat men met een go cart omvalt is zo goed als onbestaande, als men natuurlijk geen al te gekke toeren begint uit te halen of met onverantwoord hoge snelheden in een bocht gaat. Ook het opzettelijk remmen met de handrem kan kantelen tot gevolg hebben maar dit zijn dan situaties die men zelf kiest. Een go cart heeft een zeer laag zwaartepunt waardoor men de stabiliteit steeds kan verzekeren. Men kan, voor extra zekerheid en veiligheid ook een optionele rolbeugel laten installeren. Dit garandeert de veiligheid van de bestuurder van de cart. Bovendien is een soortgelijke rolbeugel bij sommige modellen reeds standaard bijgebouwd. Wie zichzelf als bestuurder van een go cart extra wil beschermen kan uiteraard ook nog eens kiezen om bschermende kledij te dragen. Deze zaken zoals kniebeschermers, handschoenen, elleboogbeschermers,...zijn geen overbodige luxe en kunnen u bij een onvoorziene omstandigheid dikwijls heel wat pijn en leed besparen.

Go cart - Kopen of geven

Een go cart kan men beschouwen als het perfecte "speelgoed" voor iedereen die eigenlijk van auto's en autosport houdt. Als we de go cart van dichtbij bekijken, dan zien we dat het eigenlijk een zeer veilige en gezonde manier is om te spelen en op die manier kunnen ze alvast wegdromen van hun toekomstige carriere als racepiloot, een droom van vele kinderen.Ze leren omgaan en sturen met een "namaakauto" en dit geeft hen een fantastisch gevoel. We zien het spelen dus eigenlijk als een bezigheid maar ook als een gezonde vorm van lichaamsbeweging. En aangezien onze jongeren en kinderen vandaag de dag dikwijls té weinig lichaamsbeweging krijgen is het geven van een alternatief vaak een ideale oplossing. Het spelen en racen met een go cart is veel beter voor het lichaam dan een ganse dag binnen te zitten en computerspellen te verslaan.

Go cart - Ook voor meisjes

Wie dacht dat de go carts een jongensitem waren vergist zich toch wel. Het is inderdaad een feit dat vroeger auto's en technische zaken en speelgoed voornamelijk gelinkt werden aan jongens en mannen maar ondertussen heeft de evolutie en de vooruitgang deze gedachtengang achterhaald. Ook vrouwen en meisjes zullen dus graag plaatsnemen achter het stuur van een go cart want ook voor hen is het zelf besturen van een mini wagen dikwijls een hele belevenis. We moeten natuurlijk wel realistisch zijn en beseffen dat het grootste deel van de go cart bestuurders van het mannelijk geslacht zal zijn maar toch mogen we de vrouwelijke versies niet uitsluiten. Veel fabrikanten van go carts hebben dan ook speciale go-carts voor meisjes. De kleur is volledig aangepast aan hun smaak en het super stoere wordt vervangen door een ietwat "girly" look. Want niet alle vrouwen of meisjes die met een go cart rondrijden zijn daarom halve mannen, neen integendeel... Men zal zonder twijfel super vrouwelijke bestuursters vinden die graag het roer of in dit geval stuur in eigen handen nemen. Ook u of uw familielid zullen zich urenlang amuseren met een go cart wanneer deze aangeschaft wordt. Als er dan nog eens beslist is welke kleur het wordt, dan kan men elke dag de zomerse sfeer thuis creëren. Naast go carts vindt men op de site van Bikester.be nog heel wat andere sportgerelateerde producten zoals onder andere fietsen, accessoires en ook fietskleding. Hoog tijd dus voor iedereen om dringend eens een kijkje te nemen. Je zal zien, de conditie zal er ongelofelijk op vooruit gaan.