U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Klaar voor de lente? - Bereid je voor op het nieuwe seizoen!

Manitou

1 product(en)
Categorieën
Prijs in €
Sorteren
Pagina 1 van
1

Manitou - Verende voorvorken en schokdempers

Manitou is 20 jaar geleden begonnen in de Verenigde Staten met het produceren van dempers en voorveringen voor mountainbikes. Momenteel is Manitou uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van verende voorvorken en schokdempers. Manitou Online Shop

De voorvoork-/schokdemperspecialist - Manitou

Het ontwerpen van verende voorvorken is een continue proces, alle onderdelen krijgen hevige krachten te voorduren en moeten keer op keer maximaal blijven presteren. Daarnaast is modder en vuil de grootste bedreiging. Er mag absoluut geen vuil of modder in de verende delen van de voorvork komen en toch moet de voorvork soepel en snel functioneren. Een taak die haast onmogelijk lijkt maar waar Manitou toch heel goed in weet te slagen.

Verende voorvork van Manitou geef u controle

Goede voorvering op uw mountainbike in heel belangrijk voor voldoende controle. Op het moment dat uw voorband contact met de ondergrond verliest bent u de controle helemaal kwijt. Helemaal wanneer u aan het remmen bent of wanneer uw midden in een bocht zit. Wanneer u goede vering of uw mountainbike heeft blijft uw voorwiel langer in contact met de ondergrond en heeft u dus meer controle over uw fiets. Hetzelfde geldt voor de achter schokdemper op uw mountainbike, deze zorgt ervoor dat uw achterwiel contact houdt met de ondergrond waardoor u controle houdt over uw fiets. Voor iedereen die dacht dat fietsvering alleen was voor comfort, tot op zekere hoogte wel maar het is voornamelijk voor controle en veiligheid.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld ju nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes