Fietsen Online Shop - Bikester
Mid-Season Korting - bespaar tot 60%
Mondraker
Mondraker - Uitzonderlijke mountainbikes die de hype waarmaken
De Spaanse vernieuwers van Mondraker ontwerpen en produceren sinds 2001 mountainbikes van topkwaliteit voor elke mountainbike discipline. Hun doel is duidelijk: ze maken fietsen waar ze zelf ook op willen rijden! Modellen met een opvallend uiterlijk en vol geavanceerde technologieën, die de beste prestaties en unieke rijervaringen bieden. Vandaag de dag wordt Mondraker internationaal erkend als een van de meest toonaangevende mountainbike fabrikanten: ze zijn vertegenwoordigd in meer dan 40 landen met een collectie van meer dan 60 modellen.

Mondraker

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Mondraker Foxy Carbon R 29 Frameset, zwart
Mondraker Foxy Carbon R 29 Frameset, zwart zwart
Mondraker
Foxy Carbon R 29 Frameset, zwart
€ 3.499,00 € 2.579,00
gratis verzending
  • Varianten: XL | 51cm
- 26 %

Mondraker - Duram black-green-lime fietsen

Mondraker is een relatief jonge fietsproducent, ze vieren in 2011 namelijk hun 10de verjaardag en in vergelijking met veel andere fiets producten is dat niet heel erg lang. Desondanks behoren de fietsen van Mondraker tot een van de beste op de markt! Mondraker is gespecialiseerd in de productie van iets extremere fietsen. Zo hebben ze bijvoorbeeld geen elektrisch aangedreven fiets met fietsondersteuning. Nee Mondraker produceert fietsen om downhill afdalingen mee te doen waar ook mening getrainde mountainbiker niet snel aan zou moeten denken. Daarvoor hebben ze bijvoorbeeld de Mondraker Duram ontwikkeld. Gemaakt voor topprestaties op het meest heftige terrein dat u zich kunt voorstellen. Een sprong van 5 meter draait een Mondraker Duram zijn hand niet voor om maar of u dat als mountainbiker ook niet doet? Mondraker Online Shop

Mondraker mountainbikes en hardtails

De fietsen van Mondraker zijn uiteraard alleen uitgerust met de beste onderdelen die ook zeker tegen een stootje kunen. Zo is de Mondraker Duram voorzien van Hydraulische schrijfremmen met een diameter van 203 centimeter. Ongedacht hoe hard u ook over welke ondergrond racet met deze remmen en een verende voorvork met een veerweg van 180 mm komt u wel tot stilstand!

Durft u de uitdaging van Mondraker aan?

Dit alles klinkt u als mountainbiker als muziek in de oren of u denkt, nee dit is niet voor mij weggelegd. Mocht de Mondraker Duram iets te agressief dan heeft Mondraker nog een heel stel andere minder agressieve mountainbikes in het assortiment.