Online fietsenwinkel
De herfst verandert alles | Ontdek de fietsen van dit seizoen

Kinderzadels

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Kinderzadel kopen voor de kleine fietsers

Aangezien kinderen vaak nog niet zo actief met hun fiets bezig zijn, als in wielrennen of lange fietstochten maken, is de collectie kinderzadels niet zo uitgebreid als die van de volwassenen. Echter zijn er wel verschillende modellen beschikbaar voor verschillende kinderfietsen, zoals de mountainbike en en de racefiets. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende meterialen, zoals Carboen en aluminium. Kinderzadels zijn er onder andere van de merken:

Kinderzadels in verschillende kleuren en modellen

Kinderzadels zijn gemaakt van leuke kleuren of zelfs speciaal ontworpen voor meisjes met bijvoorbeeld bloemetjes. Naast een toffe fietsvlag en fietsbel kunt u dus ook met het fietszadel de fiets oppimpen. Met de stretch fietshoezen blijft het fietszadel ook nog eens droog wanneer de fiets buiten staat geparkeerd terwijl het weer slecht is. Kinderzadels en jeugdzadels koopt u bij fietswinkel Bikester

Kinderzadel voor op de fiets ook voor éénwielers

Naast de gewone kinderfietsen, rijden kinderen van ook of loopfiets. Ook met deze fietsen kunt u je gemakkelijk vervoeren en is het zelfs extra leuk om te fietsen. Ook voor de éénwieler is er een speciaal fietszadel beschikbaar om de fiets helemaal af te maken. U kunt al uw fiets producten eenvoudig online bestellen en betalen vanaf uw luie stoel. Zo wordt shoppen u wel erg gemakkelijk gemaakt! Wel zo fijn toch?