Fietsen Online Shop - Bikester
Hete zomeraanbiedingen tot 60%1 goedkoper!

Xenofit

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Houd je lichaam gezond met Xenofit

Bij intensief sporten en fietsen hoort ook goede voeding. Hiervoor kun je onder andere terecht bij Xenofit, een Duits merk dat zich sinds 1988 bezighoudt met de ontwikkeling en productie van hoogwaardige sportvoeding en supplementen. Voor, tijdens en na de training kun je vaak wel de nodige ondersteuning gebruiken. Dat krijg je met de producten van Xenofit.

Xenofit magnesium capsules

Xenofit: de voeding van topsporters over de hele wereld

In de wereld van sportvoeding en voedingssupplementen is Xenofit al jaren een bekende naam. Het merk werd in 1988 opgericht in de Duitse plaats Tutzing, in de deelstaat Beieren. Sinds deze oprichting zijn er wereldwijd heel veel sporters die gebruik maken van de producten van Xenofit. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in de sportwereld en gebruikt alle kennis bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Of je nu aan duursporten doet als professional of als vrije tijd sporter op je gezondheid wilt letten: de producten van Xenofit zijn voor iedere sporter die naar ondersteuning zoekt tijdens de trainingen. Ook als je regelmatig op de racefiets zit kun je wel wat hulp gebruiken.

Als sporter kun je voor, tijdens en na het sporten de juiste voeding van Xenofit gebruiken. De uitgebreide kennis van mineralen, koolhydraten, vitamines en proteïne heeft ervoor gezorgd dat er vandaag de dag een breed assortiment is van producten. Het aanbod wordt daarnaast ook telkens uitgebreid en verbeterd. Wanneer je als fietser op zoek bent naar een goede oplossing voor zadelpijn ben je ook bij Xenofit op de goede plek. Het merk maakt al jaren goede sport crèmes die deze pijn tegengaan.

Drankpoeder van Xenofit

De sportvoeding collectie van Xenofit

Xenofit is een echte specialist op het gebied van sportvoeding en voedingssupplementen. Het assortiment van Xenofit bij Bikester is dan ook uitgebreid: je kunt altijd iets vinden dat aan jouw vraag voldoet. Zo kun je hier onder andere terecht voor de nodige vitamines en mineralen zoals magnesium en vitamine c. Ook als je op zoek bent naar goede energierepen of gels die je tijdens en na de training tot je kunt nemen is Xenofit een goede keus. Wanneer je wedstrijden hebt kun je gebruik maken van de wedstrijddranken in verschillende smaken. Zo bereid je je voor op de wedstrijd en heb je genoeg energie: vooral bij duursporten is dit aan te raden.

Ontdek ons aanbod en bestel jouw favoriete Xenofit producten gemakkelijk en snel bij Bikester. Profiteer van de snelle bezorging en ga lekker snel gebruik maken van de topproducten van Xenofit.