Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Hardshell koffers voor bagagedragers
Als je waardevolle of breekbare spullen goed wilt beschermen op je fiets, zijn koffers met een harde schaal voor montage op de bagagedrager een goede oplossing. Deze bieden tot 20 liter opbergruimte, zijn stabiel, beschermen je spullen tegen de elementen en zijn veilig af te sluiten. Hardshell koffers worden vaak met hetzelfde kliksysteem gemonteerd als fietsmanden achterop.

Harde koffers

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
KlickFix Bike Box 12l voor Racktime, zwart
KlickFix Bike Box 12l voor Racktime, zwart
KlickFix
Bike Box 12l voor Racktime, zwart
Adviesprijs € 59,95 € 31,99
- 46 %
UITVERKOOP

Fietskoffers voor vervoer en bescherming

Fietskoffers kunnen mee worden genomen in alle soort weersomstandigheden. Ze zijn compleet waterdicht en bieden dus een goed omhulsel voor al uw bagage. Daarnaast kunnen ze, anders dan bij een fietsmand of rugzak, ook op slot worden gezet. De fiets koffer bestaat bij sommige varianten uit verschillende vakken zodat u ook nog eens geordend uw spullen mee kunt vervoeren. Nadat u op uw bestemming bent aangekomen, haalt u gemakkelijk uw fietskoffer van uw bagagedrager en neemt hem zo mee in de hand.  

Fietskoffers voor in de auto, het vliegveld of de bus

De meeste fietskoffers zijn geschikt voor alle soorten bagagedragers. Check dit wel van tevoren even goed, anders kunt u altijd bij ons terecht voor een opzetstuk. Of kijk bij de bagagedrager onderdelen. Bent u een berijder van een mountainbike of racefiets? Dan is er vaak geen bagagedrager aanwezig. Wilt u toch gebruik maken van de fiets koffer? Koop dan een:

  Fietskoffers koopt u bij fietswinkel Bikester

Bestel eenvoudig online

Was u op zoek naar een manier om uw hele fiets te vervoeren? Ook dat soort fietskoffers hebben wij in ons assortiment. Deze fietskoffers zijn bedoeld om uw complete fiets, bijvoorbeeld fiets in te stallen, en eventueel te vervoeren, wanneer het bijvoorbeeld slecht weer is. In diezelfde categorie vindt u ook fietshoezen en verschillende wandhaken en houders om uw fiets mee op te bergen.